Anti-vlekgarantie Textiel Kit Fauteuil met 3 jaar service

29,95

Uit voorraad leverbaar
Partnershowroom Bussum
Partnershowroom Delfgauw
Partnershowroom Eindhoven
Partnershowroom Enschede

Anti-vlekgarantie Textiel Kit Fauteuil met 3 jaar service

Plus- en minpunten
  • Het onderhoudsset helpt voorkomen én verwijderen van vlekken
  • Als het product niet werkt, komt er een specialist langs om je alsnog te helpen

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe meubels. Daarom gebruik je de Anti-vlekgarantie Textiel Kit Fauteuil verzorgingsset met drie jaar vlekkenservice. Dit is een unieke, aanvullende service voor twee eetkamerstoelen of één fauteuil gemaakt van textiel. De Anti-vlekgarantie verzorgingsset biedt namelijk een oplossing bij problemen die normaal gesproken niet onder garantie vallen zoals vlekken.

Inhoud
Het Anti-vlekgarantie onderhoudsset is een complete verzorgingsset waarmee je zelf snel en gemakkelijk jouw eetkamerstoelen en/of fauteuil kan beschermen en verzorgen. De Anti-Vlekgarantie set bestaat uit een textiel beschermer en een textiel reiniger die effectief zijn in het beschermen en reinigen van textiel meubels tegen vet, water, olie en andere vlekkenmakers. De textielbeschermer maakt de stoffen bestand tegen vlekken en waterafstotend zonder dat het wondermiddel zelf zichtbaar is! De reiniger reinigt en verwijdert vette aanslag en voedselvlekken.

Gebruiksaanwijzing
Spray meteen na je aankoop de textiel beschermer op je nieuwe meubel. Houd de spuitbus bij gebruik rechtop op 20-30 cm afstand. Doe dit in een goed geventileerde ruimte, bij voorkeur buiten. Spuit het meubel in gelijkmatige banen in. De beschermer droogt op in ongeveer 12 uur tijd. Gebruik voor optimaal resultaat de beschermer jaarlijks.

Als er toch hardnekkige vlekken zitten in je meubel, dan gebruik je de reiniger. Spuit het oppervlak of de vlek in. De cleaner is licht schuimend. Wrijf de vlek in met de bijgeleverde reinigingswand. Laat de reiniger intrekken en neem het meubel daarna af met de bijgeleverde doek. Indien de vlek toch nog niet helemaal verdwenen is, kan de behandeling gewoon herhaald worden.

Service
Ontstaan er ondanks het gebruik van de Anti-vlekgarantie Textiel Kit Fauteuil toch vlekken of andere problemen met de eetkamerstoelen of fauteuil? Dan komt er kosteloos een professionele meubelspecialist bij je langs om het probleem te verhelpen.

Let op! Deze service kan alleen afgenomen worden samen met de aankoop van meubels via de website www.livin24.com of in het experience center van Livin24, dit in verband met de garantie. Mocht u al meubels hebben raden wij één van onze andere losse onderhoudsproducten aan. Bij klachten moet aantoonbaar zijn dat de onderhoudsset direct bij de aankoop is gekocht om in aanmerking te komen voor een oplossing. De onderhoudsservice gaat buiten Livin24 om.

De set kan niet geretourneerd worden.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Onze pakketjes worden verstuurd met PostNL en gratis bezorgd in Nederland en België. De verwachte levertijd wordt altijd getoond op de productpagina. De avond voor de levering ontvang je tracking informatie met een tijdsindicatie voor de levering.

Bij grotere producten zoals banken, kasten en tafels zullen wij even contact per telefoon, sms of e-mail voor het maken van een afleverafspraak.

Duurzamere keuze