Terug

Prijsverhogingen vanaf 20 september | Meer info
  • Klanten beoordelen ons met een 9
  • Achteraf betalen met AfterPay of Klarna
  • Gratis verzending & retour naar Nederland & België

Informatie prijswijzigingen

Beste klant,

Om met de deur in huis te vallen. Vanaf 20 september zijn wij helaas genoodzaakt om een aantal prijsverhogingen door te voeren op een deel van ons assortiment.

Door een tekort aan containers in Azië en schaarste aan materialen waarvan onze meubels worden gemaakt zijn de prijzen afgelopen periode doorlopend gestegen.  Wellicht heeft u al diverse krantenkoppen voorbij zien komen met "Action gaat de prijzen verhogen" of "Mogelijke lege schappen in de retail". De realiteit is dat de transportprijzen met meer dan 450% zijn gestegen dus prijsverhogingen zijn onoverkomelijk. De voorspelling is dat de situatie de aankomende maanden niet zal verbeteren. 

Mocht u nog een aantal grote aankopen op het verlanglijstje hebben staan en de mogelijkheid hebben deze alvast te doen, zou dat misschien wel een besparing op kunnen leveren. Deze situatie is natuurlijk niet enkel van toepassing voor de meubelbranche.

Bij Livin24 heeft u tot maandag 20 september om te profiteren van de "huidige prijzen". Vanaf 20 september zullen er prijswijzigingen doorgevoerd worden voor een deel van het assortiment. 

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten, maar onze doelstellingen blijven hetzelfde! Kwaliteitsmeubelen leveren tegen eerlijke prijzen gecombineerd met goede service en snelle leveringen.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Marcel

Operationeel directeur

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box