Pilling remover

19,95

Uit voorraad leverbaar
Partnershowroom Bussum
Partnershowroom Delfgauw
Partnershowroom Eindhoven
Partnershowroom Enschede

Pilling remover

Plus- en minpunten
  • Het eenvoudig en snel verwijderen van pilling/pluizen.
  • Met RVS scheerkop en RVS mesjes voor extra lange levensduur.
  • Oplaadbaar met bijgeleverde oplader.
  • Niet te gebruiken bij erg dunne stoffen. Hierdoor kan de stof beschadigen.

Wil jij jouw meubel waarbij pluisvorming voorkomt graag het langste mooi houden? Maak dan kennis met onze Pilling remover, de perfecte oplossing voor het verwijderen van pluizen en pilling van jouw meubelstof zonder het meubel te beschadigen. Door dit apparaatje ziet jouw meubel er weer fris en nieuw uit! De Pilling remover is vooral perfect geschikt voor onze chenille stof River.

De Pilling remover is speciaal voor het eenvoudig en snel verwijderen van pilling en pluizen op meubelstof en ander (wollen) textiel. De pilling remover bevat een scheerkop gemaakt van RVS, hierdoor hebben de mesjes een extra lange levensduur. 

Gebruikersadvies:

Zet het apparaatje aan en ze de kop op de stof, maak draaiende bewegingen en wissel dit af met bewegingen van links naar rechts. Op deze manier zul je zien dat de pilling/pluizen eraf worden geschoren zonder de stof te beschadigen. De stof zal er weer als nieuw uit zien. 

Het apparaatje is oplaadbaar met de bijgeleverde oplader. 


  • Een kussen ontpillen met de Pilling remover neemt gemiddeld 2,5 minuut in beslag.
  • Een fauteuil ontpillen met de Pilling remover neemt gemiddeld 15 minuten in beslag.
  • Een bank ontpillen neemt gemiddeld 20-25 minuten in beslag.
Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Onze pakketjes worden verstuurd met PostNL en gratis bezorgd in Nederland en België. De verwachte levertijd wordt altijd getoond op de productpagina. De avond voor de levering ontvang je tracking informatie met een tijdsindicatie voor de levering.

Bij grotere producten zoals banken, kasten en tafels zullen wij even contact per telefoon, sms of e-mail voor het maken van een afleverafspraak.

Duurzamere keuze