Stof Jerome

Stoffenpagina microvezelstof Jerome

Microvezel stof Jerome is een stevige en kwalitatieve meubelstof. De stof heeft een neutrale uitstraling. Hierdoor is het makkelijk om meubels met deze stof te combineren in verschillende interieurstijlen! Meubels met de stof Jerome passen bijvoorbeeld goed als neutrale factor binnen een stoere, industriële woonstijl.

UGC Morris stoel

De grondstof voor het maken van microvezel zijn microvezelgaren gemaakt van polyester en polyamide. Dit zijn beide synthetische vezels waardoor de stof enorm slijtvast is. De garen worden plat geweven, daarnaast zijn de vezels van de garen erg klein. Dit zorgt ervoor dat de stof Jerome zacht aanvoelt. Dit bevordert natuurlijk het zitcomfort!

Unieke stofeigenschappen stof Jerome

Microvezelstof Jerome heeft een aantal unieke stofeigenschappen. Hierdoor is de stof nog kwalitatiever. Stof Jerome heeft een Martindale score van 45.000. Hoe hoger de Martindale score, hoe slijtvaster de stof is. De score staat namelijk voor het aantal zituren dat er op de stof gezeten kan worden voordat de stof begint te slijten. In het geval van deze sterke microvezelstof zou dit dus betekenen dat er 45.000 uur gezeten kan worden voordat de slijtage begint.

Voor- en nadelen stof Jerome

Zoom Morris Jerome stof

Voordelen

  • Hoge slijtvastheid
  • Kleurecht
  • Geschikt voor intensief gebruik
Zoom jerome stof

Nadelen

  • Kan bij aanraking met zonlicht verkleuren
  • Kans op shading
  • Mogelijk statisch
Textile care kit 500 ml
Jerome

Onderhoud stof

Een eigenschap van microvezel is dat de stof sowieso vocht en vuil opneemt. Omdat de stof van nature nog niet geïmpregneerd is, raden wij het aan om dit vooraf te doen met een care kit geschikt voor microvezel.

Om de stof te impregneren, adviseren wij om twee keer per jaar gebruik te maken van de textiel care kit. De kit bestaat uit een cleaner en een protector. Met behulp van de cleaner maak je de stof weer schoon en fris. Vervolgens kun je gebruik maken van de protector. Dit zorgt ervoor dat de stof Jerome een nieuwe waterafstotende laag krijgt. Hierdoor is de stof weer opnieuw beschermd en kun je optimaal blijven genieten.

Samenstelling Jerome

Stof Jerome is gemaakt van 100% polyester. Polyester als grondstof voor meubels is erg sterk en zeer kwalitatief

Brooke Jerome

Heeft de microvezel stof Jerome je overtuigd?

 
Bekijk hier alle producten met de stof Jerome.