Terug

  • Voor 15.00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Achteraf betalen met Afterpay
  • Gratis verzending & retour naar Nederland & België

Salontafel mangohout (15)

Een salontafel van mangohout heeft een vrij neutrale en warme kleur waardoor ze makkelijk te plaatsen zijn in je interieur. Mangohout is een duurzaam natuurproduct en heeft door de kleurverschillen en oneffenheden een vintage look.

Filters

Salontafel mangohout

Salontafel mangohout

Een salontafel van mangohout is precies wat je zoekt als je houdt van een speelse afwerking in je interieur. Het is niet voor niets dat de salontafels van mangohout zo populair zijn, salontafels van mangohout hebben namelijk een vrij neutrale maar toch warme kleur. Door de neutrale kleur zijn ze makkelijk te plaatsen in verschillende interieurstijlen. De mangohouten salontafels zijn populair binnen de industriële en landelijke interieurs. Mangohout is net als elk hout een natuurproduct, daardoor is niet elke salontafel hetzelfde! Jouw mangohouten salontafel heeft dus een uniek patroon die je nergens anders vindt! De industriële salontafel van mangohout wordt vaak gecombineerd met een stoer metalen onderstel waardoor de salontafel een robuuste uitstraling krijgt. Onze industriële salontafels zijn perfect voor in een industrieel interieur

Wil je meer weten over mangohout? Hier vind je onze blog over mangohout

Assortiment mangohouten salontafels

De salontafel van mangohout vindt je in vele variaties. Een salontafel bestaat bijvoorbeeld niet altijd uit maar één tafel. De salontafel sets zijn momenteel erg populair! De salontafel sets zijn vaak onder elkaar te schuiven door de verschillende hoogtes, dit maakt de ze enorm flexibel. Je kan de salontafel set op verschillende manieren positioneren, Wanneer je meer ruimte nodig hebt kan je de tafels apart zetten, wanneer de visite weer naar huis is kan je de set salontafels weer in elkaar schuiven. 

Mangohouten salontafel set 

Salontafel sets van mangohout vind je ook bij Livin24! Salontafel sets geven een speels effect aan je interieur doordat je ze op verschillende manieren kan neerzetten. Het frame van de salontafel set is bepalend voor de uitstraling. We hebben een aantal verschillende framestijlen opgenomen in ons assortiment. 

Ronde salontafel mangohout

Veel salontafels van mangohout hebben een ronde vorm. Deze ronde vormen zijn zeer kenmerkend en kunnen de rechte lijnen van een industrieel interieur breken. Hierdoor krijgt je industriële interieur toch nog wat sfeer. Ronde salontafels vind je bij Livin24 in verschillende afmetingen. We hebben niet alleen verschillende diameters, maar ook verschillende hoogtes. De hoogte van een salontafel hangt af van een persoonlijke voorkeur. Een te hoge salontafel doet andere meubelen zoals je bankstel vaak verdwijnen. 

Mangohout

Zoals de naam al doet vermoeden komt mangohout inderdaad van mangobomen. Het hout is eigenlijk een afvalproduct van de mangoproductie. Voor de meubelindustrie is mangohout echter een zeer waardevolle grondstof. 

Het mangohout is milieuvriendelijk omdat er geen bossen worden gekapt voor het hout. De mangobomen op de plantages worden na enkele jaren vervangen omdat de productie van mango's terug loopt. Vervolgens worden er nieuwe mangobomen geplant zodat de cyclus weer overnieuw kan beginnen.

Mangohout heeft van nature een zeer uitgesproken tekening, daarnaast heeft het mangohout veel verschillende kleuren. De combinatie van deze beide factoren zorgt voor een zeer warme uitstraling. Maar let op: elk mangohouten product is uniek, de tekeningen kunnen dus anders zijn dan op onze foto's.

Onderhoud mangohouten salontafels

Onze salontafels van mangohout zijn standaard behandeld tegen invloeden van buitenaf. Dit betekent helaas niet dat de salontafels geen onderhoud meer behoeven, gelukkig is het niet te veel werk!

Ons advies is om de mangohouten salontafels ongeveer één keer per jaar te behandelen met een daarvoor bestemt product. In ons assortiment vind je hout care kits, deze zijn speciaal ontwikkeld om een goede bescherming te bieden voor houten meubelen. De hout care kits bestaan uit twee verschillende producten, met de eerste maak je jouw salontafels grondig schoon om ze vervolgens met het tweede product weer een jaar te beschermen tegen bijvoorbeeld vocht en water.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box