Salontafel mangohout

Salontafel mangohout is perfect voor het interieur!

Een salontafel mangohout is precies wat je zoekt als je houdt van een speelse afwerking in je interieur. Het is niet voor niets dat de salontafels van mangohout zo populair zijn, salontafels van mangohout hebben namelijk een vrij neutrale maar toch warme kleur. Door de neutrale kleur zijn ze makkelijk te plaatsen in verschillende interieurstijlen. De mangohouten salontafels zijn populair binnen de industriële en landelijke interieurs. Dit komt namelijk door de warmte van het hout die weer terugkomt in het interieur!

Wat zijn de kenmerken van een salontafel mangohout?

Mangohout is net als elk hout een natuurproduct, daardoor is niet elke salontafel hetzelfde! Jouw mangohouten salontafel heeft dus een uniek patroon die je nergens anders vindt. Wat we bijvoorbeeld veel zien zijn de kenmerkende nerven die door het hout heenlopen. Deze verschillen veelal van kleur wat voor een unieke uitstraling zorgt. De industriële salontafel van mangohout wordt vaak gecombineerd met een stoer metalen onderstel waardoor de salontafel een robuuste uitstraling krijgt.

Wil je meer weten over mangohout? Hier vind je onze blog over mangohout.

Ronde salontafel mangohout?

Veel salontafels van mangohout hebben een ronde vorm. Deze ronde vormen zijn zeer kenmerkend en kunnen de rechte lijnen van een industrieel interieur breken. Hierdoor krijgt je industriële interieur toch nog wat sfeer. Ronde salontafels vind je bij Livin24 in verschillende afmetingen. We hebben niet alleen verschillende diameters, maar ook verschillende hoogtes. De hoogte van een salontafel hangt af van een persoonlijke voorkeur. Let er alleen wel op dat de salontafel niet te hoog wordt. Anders verdwijnt de bank achter de salontafel.

Het combineren van een salontafel mangohout

Mangohout is enorm gemakkelijk te combineren. De warme houtsoort past goed binnen verschillende interieurstijlen en zorgt er voor dat het een warme uitstraling krijgt. Om deze reden is het mangohout ook zo geliefd binnen de vaak wat koelere industriële stijl. Om toch weer wat warmte naar binnen te halen, wordt er vaak gebruik gemaakt van een salontafel mangohout. Wat ook veelvoorkomend is, is om meerdere meubels van mangohout met elkaar te combineren. Zo krijg je een mooi geheel in het interieur. Kies bijvoorbeeld een mangohouten eettafel om de stijl ook in de eetkamer terug te laten komen. Of zelfs in de slaapkamer met een nachtkastje mangohout! Het houtsoort zien we in steeds meer meubels terugkomen, juist omdat het een toegankelijk houtsoort is.

Hoe onderhoud ik mijn salontafel mangohout?

Een salontafel van mangohout is altijd vooraf al beschermd tegen vocht en vlekken van buitenaf. Wel is het aan te raden om het hout jaarlijks te behandelen met een olie. Zo voorkom je dat het hout faal wordt, omdat de olie er voor zorgt dat de vetten weer terugkomen in het hout! Zo kun je jarenlang vooruit met een salontafel mangohout. Daarnaast worden de tafels op deze manier ook weer beschermd tegen vocht.

Salontafel mangohout bestellen?

Bestellen gaat gemakkelijk in onze webshop. Kies het model naar keuze en welke het beste bij jouw interieurwensen past en bestellen maar! Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk gratis bij jou wordt thuisbezorgd. Wil je graag wat meer weten over een salontafel mangohout voordat je deze aanschaft? Vraag dan gerust onze medewerkers voor meer informatie, we helpen je graag verder! Of kom langs in een van onze showrooms om een kijkje te nemen bij de salontafel mangohout.