Bronx71

Bronx71 banner
 

Bronx71

Livin24 is exclusieve dealer van het merk Bronx71. Bronx71 is een stoer meubelmerk dat unieke meubels levert met ongeëvenaarde producteigenschappen en een sublieme prijs-kwaliteitsverhouding hanteert.

Wie is Bronx71

Bronx71 is een stoer meubelmerk opgericht in 2017. Toen het stoere meubelmerk opgericht werd, moest de merknaam de eenheid verwoorden van authenticiteit, pioniersgeest, Nederlandse roots en internationale allure.

Eetkamerstoel Velvet Nelly groen6

The Bronx legde de basis. Een van de stoerste wijken wereld ter wereld ademt nog altijd de ambachtelijke handelsgeest uit de tijd dat New York (in 1938) nog Nederlands was en ‘Nieuw-Amsterdam’ heette. De entrepreneurswijk dankt zijn huidige naam aan Jonas Bronck, de eerste Europese kolonist met Nederlandse roots die hier een boerderij vestigde op zijn ‘Bronck’s land’. Met het wereldberoemde Yankee Stadium, de Bronx Zoo en de New York Botanical Garden in haar armen ontwikkelt de wijk zich de laatste jaren razendsnel ook als groene ruimte en creative community van trotste Bronxites. Hiphop was born here, just like breakdance. Ralph Lauren, Calvin Klein, Martin, Scorsese, Al Pacino, Stanley Kubrick en J-Lo weten het, The Bronx is en blijft dé wijk van belofte.

Omdat Bronx niet onderscheidend genoeg was, zochten en vonden we de toevoeging in de symbolische betekenis van het getal 71: handelsgeest, dromen, verbeelding, rebelsheid en intuïtie… precies de beschrijving van de merkwaarden van Bronx71; de inspirerende vakspecialist die de tijdgeest haarfijn aanvoelt met kwalitatieve meubels voor een betaalbare prijs met ontzorgende services. Dát is de belofte van Bronx71.

Iedereen die waarde hecht aan meubels met een sublieme prijs-kwaliteitsverhouding en ongeëvenaarde persoonlijke én zakelijke service-, leverings- en garantievoorwaarden is welkom bij Bronx71. Het slogan van het merk is dan ook als volgt: welcome home!

Bronx71

De merkwaarden

De merkwaarden luiden als volgt:

Betrouwbaar

Je kunt vertrouwen op onze ownership en de kwaliteit van al onze producten; ze zijn getest en geschikt (gemaakt) voor intensief gebruik.

Avontuurlijk

Wij zijn nieuwsgierig, ondernemen volledig onafhankelijk en verbreden onze horizon door blijvend te investeren in nieuwe ontdekkingstochten.

Persoonlijk

Wij ontzorgen maximaal; hierbij hoort persoonlijk contact via het door de klant gewenste medium en voorkeur van tijdstip.

Authentiek (puur)

Wij zijn open en schromen niet om onze ware aard te laten zien; altijd.

Toegankelijk

Ons grote aanbod aan (soorten) kwaliteitsmeubels is prijstechnisch toegankelijk voor iedereen. Net als ál onze collega’s.

Het assortiment van Bronx71

Het merk heeft een ruim assortiment aan kwaliteitsmeubelen en ieder product heeft zijn eigen unieke eigenschap. Het assortiment bestaat bijvoorbeeld uit eetkamerstoelen, barkrukken, fauteuils en banken.

De meubels spelen in op de huidige interieurtrends in de markt zoals industrieel, velvet chique en Scandinavisch. Zo is er voor ieder wat wils.

Bekijk alle Bronx71 stoelen, barkrukken, banken en fauteuils hier.

Scandinavische hoekbank links denver taupe boucle 1
Stoel op wieltjes levi eco leer cognac 1
Velvet fauteuil Eevi groen 1
Velvet barkruk Mikky taupe 1

Meet the Bronx 71 team

Ben jij benieuwd naar de gezichten achter het merk Bronx71? Bekijk onderstaand ons team.

9887713f 79ce 476d 9012 4284b2699d89