TV meubel industrieel

Een tv meubel industrieel maakt jouw industriële look af

Een tv meubel industrieel heeft vaak een prominente plek in je woonkamer en is het middelpunt van je woonkamer. Maak jouw industriële droom werkelijkheid en zet jouw tv op een stoer industrieel tv meubel. Werk alle kabels en snoeren netjes weg in het industriële tv meubel en jij kunt in alle rust tv kijken. Natuurlijk wel met die stoere en robuuste touch!

Wat maakt een tv meubel industrieel?

Een tv meubel industrieel is gemakkelijk te herkennen. De industriële stijl kenmerkt zich namelijk door het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen. Het is dan ook niet gek dat we bij industriële tv meubels veel zwart metaal terugzien. Metaal geeft namelijk een stoere touch en doet denken aan de oude fabriekhallen waar de industriële stijl vandaan komt. Het stoere metaal wordt vaak gecombineerd met verschillende houtsoorten. Hout geeft juist weer een warme uitstraling aan de meubels. Deze gouden combinatie zorgt een industrieel geheel!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van industrieel tv meubel

Het belangrijkste natuurlijk bij de aanschaf van een tv meubel industrieel is dat er genoeg plek is voor de TV. Zorg dat er aan beide zijden van het industriële tv meubel voldoende ruimte over blijft. Dit geeft namelijk een optisch ruimtelijk effect. Daarnaast is deze ruimte natuurlijk perfect geschikt om jouw allermooiste woonaccessoires te plaatsen, win-win dus!

Daarnaast is de hoogte van het tv meubel industrieel belangrijk. Deze hoogte is deels afhankelijk van de hoogte van je bank. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de tv op ooghoogte komt te staan op het tv meubel zodat je comfortabel zit.

Verschillende soorten industriële tv meubels

Een industrieel tv meubel komt in verschillende modellen en varianten. Zo zijn er namelijk stoere tv meubels die zwevend zijn, of ga toch voor een model met pootjes. Daarnaast kun je kiezen voor een meubel met verschillende deurtjes, zodat je alle kabels en snoeren netjes kunt opbergen. Of ga juist voor een open model, wat een ruimtelijk effect geeft.

Ook niet geheel onbelangrijk is de breedte van het tv meubel. Iedere woonkamer is anders en daarom is het belangrijk om een breedte te kiezen die goed past in jouw woonkamer.

Tv meubel industrieel kopen?

Wil jij een stoer én praktisch meubel in je interieur? Kies dan voor een tv meubel industrieel. Ben jij nog niet helemaal uit over het geschikte model of andere vragen? Laat je adviseren door ons team over het juiste tv meubel, passend bij jou interieur & woonstijl! Bekijk snel ons assortiment en ervaar de kwaliteit van een tv meubel industrieel.

Combineer je tv meubel met andere industriële meubels

Ben jij nou gek op de industriële woonstijl? Combineer jouw tv meubel industrieel dan met andere stoere items. Creëer een stoer interieur, met een robuust randje dat toch sfeer en warmte uitstraalt. Benieuwd naar onder andere industriële meubels?