Dressoir industrieel

De dressoir industrieel is dé opbergplek van jouw woonkamer

Een industriële dressoir zorgt ervoor dat je niet alleen extra opbergruimte creëert, maar tegelijkertijd ook een eyecatcher in huis haalt. Dit eeuwenoude meubelstuk is nu verkrijgbaar in een fris industrieel jasje. Het kan gebruikt worden om allerlei spullen op te bergen. Kenmerkend aan deze kasten zijn de verschillende indelingen. Een aaneenschakeling van lades, deuren en vakken geeft dit pareltje een dynamische look. Geweldig om te combineren met een industriële fauteuil.

Waar wordt een industriële dressoir neergezet?

Doordat het meubel zo veelzijdig is kan het op verschillende plekken worden neergezet. Gebruik het om diverse spullen op te bergen in de slaapkamer. Heb jij een grote hal? Dan is wellicht dit de juiste plek. Ook wordt dit pronkstuk vaak gebruikt in kantoorruimtes. Van oorsprong is de dressoir een meubelstuk wat gebruikt wordt in een salon. Daarnaast is het ook te gebruiken als ruimteverdeler of in combinatie met een industriële TV-Meubel. Ruimte vrij en een opbergplek nodig? Dan is dit dé oplossing.

Hoe onderhoud ik een industriële dressoir?

Het onderhoud is afhankelijk van de materiaalsoorten. Met metalen materialen kan er gebruik gemaakt worden van een natte doek, net als bij andere industriële kasten. Let even goed op de verschillende houtsoorten in de specificaties per product. Niet elke houtsoort gaat goed samen met vocht en kan er het beste gebruik gemaakt worden van een droge doek om het af te stoffen. Wil jij jouw dressoir echt goed onderhouden, neem dan een kijkje bij één van onze care kits om jouw dressoir te onderhouden!