Velvet meubels

Een interieur van velvet meubels

Het toevoegen van velvet meubels in je interieur is zeker een aanrader! Door deze zachte stof in je woning toe te voegen creëer je gemakkelijk een sfeervolle ruimte. Je kunt velvet terug laten komen bij je meubels. Hierdoor krijg je een warme uitstraling in de meubels. Het meubelstuk nodigt uit om erop te gaan zitten.

Door deze zachte stof in je kamer toe te voegen heb je instant een gezellige ruimte. De kleuren zijn ook veelzijdig, waardoor je deze altijd in je huidige interieur kunt toevoegen. Ga voor een opvallende kleur of juist voor een neutrale kleur voor een classy uitstraling.

Gemakkelijk mixen en matchen met stijlen

De fluwelen meubels zijn gemakkelijk te mixen en matchen met andere stijlen. Heb jij bijvoorbeeld een industriële woonstijl, maar wil jij naast de robuuste meubels een zachtheid toevoegen? Ga dan voor een velvet bank of eetkamerstoelen van velvet. Hiermee breek je de harde uitstraling die een industriële stijl kan hebben.

Daarnaast kun je deze items ook goed combineren in een Scandinavisch stijl. Deze is vaak minimalistisch en met neutrale kleuren. Wil jij een leuke kleur toevoeging doen in de ruimte? Dan heb je met velours erg veel opties. Zowel natuurlijke tinten als pastelkleuren vind je terug in de items van de zachte stof.

Meubels van fluweel, velours of velvet

Er zijn vele meubels in fluweel, velours en velvet. In onze blog ‘wat is velvet’ kun je lezen waar deze stof van gemaakt is en wat de voor- en nadelen zijn. Daarbij is het goed om te weten dat velvet en fluweel precies hetzelfde zijn. Velours heeft dezelfde kenmerken qua stof alleen is dit een gesneden variant waardoor het een net iets andere structuur heeft.

Je vindt deze stof terug in veel zitmeubels. Je hebt bijvoorbeeld velvet stoelen, fauteuils van velvet en velvet banken. Deze kun je in ieder huis toevoegen. Leg er een gezellig kleedje bij, kleed het aan met wat kussentjes en geniet van een heerlijke avond in huis met de zachtste meubels die je ooit hebt gevoeld.

Velvet meubels kopen bij Livin24

Geïnteresseerd in een velvet meubel? Deze kun je gemakkelijk en snel bestellen bij Livin24. Wij hebben een ruime selectie aan items die geschikt kunnen zijn voor jouw thuis. Wil jij liever naar de showroom komen en alles in het echt zien? Dat kan! Laat onze adviseurs je daar helpen met alle vragen die je hebt. Weet jij het al? Bestel dan je velvet meubels bij Livin24.