Barkruk verstelbaar

Een barkruk verstelbaar heeft vele voordelen

Een barkruk verstelbaar heeft naast een mooi en comfortabel design nog vele andere voordelen. Zo is een verstelbare barkruk ideaal omdat je jouw eigen gewenste zithoogte kan bepalen, hierdoor heb jij altijd dé perfecte zithoogte aan jouw bartafel of kookeiland.

Daarnaast is een barkruk verstelbaar vaak ook draaibaar. Dit voorkomt dat er veel geschoven moet worden met de barkruk. Ideaal dus voor wat kleinere ruimtes!

Nog een voordeel van verstelbare barkrukken, ze zijn perfect om wat extra zitplekken te creëren. Heb jij een verjaardag of visite over de vloer. Schuif je krukken erbij, verstel ze naar gewenste hoogte en je bent klaar om gezellig te kletsen.

Waarom kiezen voor een verstelbare barkruk?

Een barkruk verstelbaar is vaak de oplossing bij een kookeiland! Dit komt omdat de hoogte van een kookeiland vaak niet standaard is en daarom kan het moeilijk zijn om een geschikte barkruk hiervoor te vinden. Een barkruk die je naar wens kan verstellen is daarom dé oplossing. De meeste in hoogte verstelbare barkrukken zijn ook draaibaar, dus win-win!

Gesprekken op gelijke hoogte voeren? Dat doe je met een verstelbare barkruk! Dit kan zakelijk gezien een belangrijk aspect zijn voor jou om te kiezen voor een in hoogte verstelbare kruk. Daarom zijn deze barkrukken zeer multifunctioneel en dus super praktisch en flexibel. 

Verstelbare barkrukken in verschillende varianten en modellen

Barkrukken verstelbaar zijn er in diverse modellen, varianten, kleuren en uitvoeringen! Daarom zit er altijd wel een barkruk bij die perfect aansluit bij jouw woonwensen. Daarnaast zijn verstelbare barkrukken ook perfect te combineren met andere meubelen.

Combineer jouw barkruk verstelbaar met een stoere bartafel met daarboven een mooie hanglamp, en zo heb jij een compleet nieuwe eet/werk plek gecreëerd.

Daarnaast zijn onze verstelbare barkrukken verkrijgbaar in verschillende materialen. Hou jij van stoer, met een robuuste uitstraling, kies dan voor een industriële barkruk. Liever iets moderner en wat meer luxe uitstraalt? Ga dan voor een velvet barkruk.

Hoge of lage rugleuning bij een barkruk die verstelbaar is

Wanneer kies je voor een hoge en wanneer voor een lage rugleuning bij jouw barkruk verstelbaar? Hoge rugleuningen zorgen voor een betere ondersteuning van jouw rug. Wanneer de rugleuning wat lager is krijg je minder ondersteuning bij de rug.

Wanneer je wat minder ruimte hebt bij de plek waar de barkruk komt te staan, is het aan te raden om een barkruk te nemen met een lagere rugleuning. Dit zorgt voor een behoudend ruimtelijke effect in de kamer. Wanneer je wat meer ruimte hebt bij de bar dan is het aan te raden om te kiezen voor een barkruk met een hogere rugleuning. Barkrukken met hoge rugleuningen op plekken met veel ruimte, daar komen de verstelbare barkrukken volledig tot zijn recht! Daarnaast is de keuze afhankelijk van het gebruik van de barkrukken. Wil jij voor het maximale comfort gaan? Kies dan een barkruk met een hoge rugleuning. 

Barkruk verstelbaar kopen?

Wil jij voor zowel een functionele als een zeer comfortabele barkruk gaan? Dan zit je met je keus voor een verstelbare barkruk zeker goed. Bij Livin24 vindt je een ruim assortiment aan barkrukken die verstelbaar zijn. Wil jij de barkruk eerst bekijken? Kom langs in onze showroom on proef te zitten op onze barkruk verstelbaar.