Ton-sur-ton meubels

Hoe kun jij ton sur ton meubels toevoegen in huis?

Voordat jij de ton sur ton meubels in jouw woning toe kan voegen is het van belang dat je weet wat deze trend inhoudt. Ton sur ton betekent: kleur op kleur. Dit wil zeggen dat deze trend inspeelt op het gebruik van diverse kleurtinten binnen één kleur. Door gebruik te maken van andere tinten, materialen en stoffen kun je een veelzijdige ruimte krijgen, voorzien van één kleur.

Een voorbeeld hiervan is de beige ton sur ton trend. Hierbij maak je gebruik van diverse tinten beige, zoals taupe en wit. Wil je meer weten over deze trend? Lees dan de ton sur ton blog van Livin24. Het is vrij eenvoudig om deze meubels in je woning toe te voegen, zeker als je al een stijl hebt die hier goed bij aansluit.

Ton sur ton in de woonkamer

De ton sur ton woonkamer geeft rust en een warme uitstraling aan een ruimte. Doordat de kleuren perfect op elkaar aansluiten kun je goed mixen en matchen met materialen. De woonkamer zal uitnodigend zijn en het warme centrum van het huis worden. De kleuren zijn ook veelzijdig. Je hoeft niet alleen te denken aan beige wanneer je van deze trend houdt. De woonkamer en ook slaapkamer of de rest van het huis met ton sur ton stijl kan ook de volgende kleuren bevatten.

  • Wit;
  • Blauw;
  • Grijs;
  • Beige;
  • Groen;
  •  

De keuze voor kleuren is dus eindeloos. Het belangrijkste is dat je gebruik maakt van kleurtinten, dus niet alles in dezelfde kobaltblauwe kleur met dezelfde stof. Je wilt juist diepte creëren met de meubels en wanden. Dat is hoe je het mooiste resultaat in iedere ruimte krijgt.

Voordelen van deze woonstijl

Het hebben van de ton sur ton woonstijl voor je meubels kan vele voordelen geven. Je hoeft namelijk niet de moeilijke taak te nemen om passende kleurencombinaties te maken. Voor veel mensen is dit een lastig onderdeel van verbouwen of opnieuw inrichten. Welke kleuren passen goed bij elkaar en matcht alles aan het einde wel of ga ik spijt krijgen van die groene velvet bank?

Verder is het een voordeel dat de ruimte groter en rustiger oogt. Zodra je met een kleurtint gaat werken zie je direct welke warme en uitnodigende factor dit geeft. De meubels die bij de ton sur ton passen zijn op elkaar afgestemd en geven jou de mogelijkheid om gemakkelijk een keuze te maken. Zo weet je zeker dat iedere ruimte prachtig wordt ingericht met de meubels van Livin24.

Heb je toch hulp nodig met het kiezen van de juiste meubels voor jouw ton sur ton slaapkamer of woonkamer? Kom dan langs in onze showroom en laat onze interieurspecialisten jou helpen. Hierdoor weet je zeker dat je nieuwe meubels prachtig gaan staan in jouw woning!

Ton sur ton meubels kopen bij Livin24

De mooiste en meest betaalbare ton sur ton meubels kopen doe jij bij Livin24. Hierbij krijg jij de garantie dat de verzending en eventuele retour gratis zijn in Nederland en België. Verder krijg jij de beste service en zullen wij helpen waar wij kunnen. Op deze manier weet jij zeker dat jij tevreden bent met jouw nieuwe ruimte. Maak nu jouw droom qua interieur compleet met de ton sur ton meubels van Livin24!