Wandkast industrieel

Een wandkast industrieel; sfeervol én praktisch

Met een wandkast industrieel haal jij een sfeervol én praktisch meubelstuk in huis. Naast dat je met een industriële wandkast extra opbergruimte in huis creëert is het daarnaast ook een echt statement item! Een wandkast met een industriële uitstraling is dus een stoere toevoeging aan je interieur.

Een wandkast industrieel heeft vaak een grotere afmeting, waardoor deze perfect is om een lege muur mee op te vullen. Berg je spullen er netjes in op en plaats je mooiste accessoires op de lege planken.

Een industriële wandkast voor elke plek in het interieur

Een wandkast industrieel is makkelijk te plaatsen in verschillende plekken in je interieur. Vul die lege muur in de woonkamer op met zo’n stoere industriële kast. Zo kun jij én je spullen opbergen en geef jij die stoere uitstraling aan je interieur die bij de industriële woonstijl past. Daarnaast is zo’n kast ook perfect om in de hal of je slaapkamer te zetten. Decoreer deze met boeken, lampen of plantjes en jij hebt een echt pronkstuk in huis gehaald!

Wat maakt een wandkast industrieel?

Wat maakt zo’n wandkast nou echt industrieel? Deze zijn gemakkelijk te herkennen! De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen. Het is dan ook niet gek dat we bij een wandkast industrieel veel zwart terug zien qua kleur en materiaalgebruik. Metaal geeft een stoere touch en doet denken aan de oude fabriekshallen waar de industriële stijl oorspronkelijk vandaan komt.

Het stoere metaal wordt vaak gecombineerd met verschillende houtsoorten. Hout geeft juist weer een warme uitstraling aan de wandkasten. Deze gouden combinatie zorgt voor een industrieel geheel!

Verschillende soorten industriële wandkasten

Een wandkast industrieel komt in verschillende formaten, modellen en materialen. Heb jij besloten dat jij een echte statement item in je interieur wilt? Het enige wat je nu nog moet doen, is kiezen voor wat voor model jij gaat. Ga jij voor een wandkast in industriële stijl die open is, zodat jij hier boeken en accessoires in kwijt kunt. Of ga jij voor een variant met deuren, zodat alle spullen netjes opgeborgen liggen. Ook kun je gaan voor een combinatie, een half open, half gesloten model.

Daarnaast komt een industriele wandkastje in verschillende afmetingen. Ga jij voor een smalle of juist brede variant. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de plek waar jij de kast gaat plaatsen. Qua model kun je gaan voor een lage of hoge wandmeubel industrieel.

Wandkast industrieel kopen?

Wil jij een stoer én praktisch meubel in je interieur? Kies dan voor een wandkast industrieel. Ben jij nog niet helemaal uit over het geschikte model of andere vragen? Laat je adviseren door ons team over het juiste model, passend bij jou interieur & woonstijl! Bekijk snel ons assortiment en ervaar de kwaliteit van een wandkast industrieel.

Industriële wandkasten combineren

Naast ons assortiment industriële wandkasten, hebben wij ook een ruim assortiment aan andere industriële meubels. Door deze samen te combineren creëer je een mooi geheel in je huis en ademt jouw interieur een industriële stijl. Benieuwd naar onze andere industriële meubels?