Hocker

Een hocker is multifunctioneel in huis

Je hebt in huis een aantal meubelstukken die multifunctioneel zijn, een hocker is zo’n item. Deze is namelijk perfect te gebruiken als voetenbank bij de bank of als extra zitplek voor als er visite over de vloer is. Daarnaast is het ook goed te gebruiken als salon- of bijzettafel met een mooi dienblad erop met diverse decoraties.

Naast dat hockers multifunctioneel inzetbaar zijn in huis, hebben deze nog een ander voordeel. Zo nemen ze bijvoorbeeld niet heel veel ruimte in beslag. Ideaal dus als jij niet heel veel plek hebt. Daarnaast is een hocker met opbergruimte ook ontzettend populair, al jouw rommeltjes kun jij hier overzichtelijk in opbergen.

Een bijpassende voetenbank bij je bank

Veel banken hebben tegenwoordig een bijpassende voetenbank. Zo kun jij gemakkelijk van jouw 2-zits bank of 3-zitsbank een longchair bank maken. Daarnaast maak jij van je hoekbank in een handomdraai een U-bank, nooit meer de discussie wie in de hoek van de bank mag zitten. Kom na een lange dag heerlijk tot rust op de bank met de beentjes omhoog. Livin24 heeft bij elke bank, kleur en stof een bijpassende variant.

Wat is het verschil tussen hockers en een poef?

Hockers en poefs zijn termen die beide vaak gebruikt worden en ook regelmatig met elkaar verward worden. Er is echter wel degelijk een verschil tussen de twee.

Een hocker maakt vaak onderdeel uit van een bank of fauteuil, zodat je de bank groter kunt maken. De afmetingen zijn ook vaak aangepast op basis van het bankstel. Binnen no-time heb jij een extra zitplek gecreëerd of je bank ineens een stuk groter gemaakt.

Een poef daarentegen is van oorsprong een verhoogd kussen en heeft vaak een ronde vorm. Poefen kunnen ook gebruikt worden als extra zitplek of voetensteun, maar is een losstaand meubelstuk van de bank en fauteuil.

Populair; een hocker met opbergruimte

We benoemden het eerder al, een hocker met opbergruimte is ontzettend populair. De voetenbankjes zijn natuurlijk al multifunctioneel inzetbaar, maar door de functie met opbergruimte krijgt deze nog weer een extra voordeel. Vooral wanneer jij beperkte ruimte hebt en geen plek hebt voor een grote kast, kun jij toch nog een aantal spulletjes opruimen in je voetenbank.

Verschillende soorten en varianten hockers

Hockers zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Ga voor een model dat aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Hou jij van een luxe en warme uitstraling? Ga dan voor een velvet variant. Ben jij op zoek naar een opvallend exemplaar? Kies dan voor een grote variant in een opvallende kleur of een andere vorm en kies voor een hocker rond.

Bij Livin24 is een hocker verkrijgbaar in onderstaande kleuren:

  • Zwart
  • Cognac
  • Blauw
  • Grijs
  • Beige
  • Groen
  • Okergeel
  • Roze

Hocker kopen?

Bij Livin24 hebben wij voetenbanken in verschillende kleuren en materialen, zo zit er altijd een meubel bij die aansluit bij jouw interieur. Twijfel jij nog en wil je het model en kleur toch nog even in het echt zien? Kom langs in onze showroom in Amersfoort en ervaar de kwaliteit van een hocker.