Nachtkastje industrieel

Nachtkastje industrieel

Een industriële ruimte richt jij helemaal perfect in met een industrieel nachtkastje! Een nachtkastje is onmisbaar in elke slaapkamer. Het is de plek waar jij je telefoon op kwijt kan voor het slapen gaan en je boek op neer kan leggen nadat jij uitgelezen bent. Om dat boek te lezen heb je natuurlijk wel een leeslamp nodig, daarvoor bieden wij verschillende industriële tafellampjes die goed te plaatsen zijn op de nachtkast! Daarnaast is er altijd ruimte voor een wekker om er zeker van te zijn dat jij je niet verslaapt. Enorm handig dus, zo’n nachtkastje.

Traditioneel gezien plaatsen we nachtkastjes natuurlijk voornamelijk naast het bed aan de weerszijden, maar tegenwoordig zien we de kastjes ook steeds vaker in andere ruimtes! Neem bijvoorbeeld in de gang. Een leeg hoekje kan net mooi opgevuld worden met een klein, houten nachtkastje en een lade. Zo heb je een plek om je sleutels op te bergen en kun je tegelijkertijd de gang ook sfeervol inrichten. Plaats een mooi bos bloemen op de bovenkant van het blad, of juist een mooi plateau met kaarsen. In combinatie met een industriële kapstok heb jij een mooi plaatje in de gang. Zo ontvang je je gasten nog eens sfeervol!

Een robuuste en stoere look

Kenmerkend voor de industriële stijl is hout als basismateriaal in combinatie met metaal. Het hout geeft vaak een warme uitstraling aan het interieur, ondanks de robuuste groeven. Dit is juist erg karakteristiek. Industriële nachtkastjes zijn te herkennen aan de smalle, minimalistische vormen. Daarnaast komen ze in verschillende uitvoeringen. Kies voor een nachtkastje met een lade om wat extra opbergruimte te creëren.

Een industrieel nachtkastje is erg goed te combineren in verschillende interieurstijlen. Door het hout past het perfect in een landelijke slaapkamer waar veel hout in verwerkt is. Een slaapkamer met een romantische uitstraling krijgt juist weer een stoere touch door middel van een industrieel nachtkastje. Kortom, elke slaapkamer kan zo’n robuuste eyecatcher gebruiken!

Een industrieel nachtkastje voor elke ruimte! 

Een industrieel nachtkastje past dus perfect in meerdere ruimtes! In de woonkamer kan het een leuke toevoeging zijn naast je industriële tv-meubel om zo nog meer stoere items in de ruimte neer te zetten. In combinatie met een prachtige industriële hanglamp heb jij binnen no-time een prachtige woonkamer, volledig ingericht naar eigen smaak. Het nachtkastje past ook perfect in een werkkamer om meer opbergruimte te creëren. Zo krijg je meer het idee van een bijzettafel, maar krijg je de luxe van extra opbergruimte! Kies voor een nachtkastje met een lade en plaats hem naast je bureau. Zo berg jij je los slingerende spullen netjes op. Het oog wil ook wat!

Bij Livin24 vind je verschillende nachtkastjes met een industriële look om de verschillende ruimtes in huis mee in te richten!