Tafelbladen

Tafelbladen van diverse soorten hout

De tafelbladen die je bij Livin24 kunt bestellen zijn gemaakt van hoge kwaliteit hout. Hierbij heb je de keuze uit de volgende soorten materiaal:

  • Eiken tafelblad;
  • Visgraad tafelblad;
  • Kunststof blad;
  • Een variant van mangohout.

Ieder type blad heeft andere voordelen. Zo is een kunststof blad beter beschermd tegen vlekken dan een mango- of eikenhouten blad. Gelukkig kun jij het blad lakken, waardoor het vlekvrij blijft. Kies je voor een eikenblad? Dit is een sterke en duurzame variant en daardoor een goede keuze voor een tafel. Leg het blad op een onderstel voor de tafel en je hebt jouw perfecte tafel!

De verschillende vormen blad geschikt voor een tafel

Een tafel is een plek waar je dagelijks met je gezin of vrienden zit. Je gebruikt een eettafel niet alleen om te eten, maar ook voor gezellig borrelen of spelletjes is dit de ideale plek. Dan wil je wel dat het tafelblad die je kiest past bij de hoeveelheid mensen. Heb je een beperkte ruimte in je eetkamer? Kies dan voor een rond tafelblad. Hiermee kun je relatief veel mensen aan tafel hebben, zonder dat het heel veel ruimte in beslag neemt.

Een ovaal of Deens ovaal tafelblad zijn geschikt voor de grotere eetkamers en voor meerdere mensen. Kies daarbij verder uit diverse afmetingen, zoals een standaard tafelblad van 160 x 80 of 280 x 110. De opties qua materiaal, vorm en afmeting zijn zeer uitgebreid bij Livin24!

Tafelbladen kopen bij Livin24

Tafelbladen kopen doe je bij Livin24. Op deze manier kun jij zelf je ideale tafel samenstellen. Dit meubelstuk heeft veel invloed op de sfeer in de ruimte. Maak het compleet met mooie eetkamerstoelen en je kunt jouw stijl mooi overbrengen op je familie en gasten. Zorg voor een gezellige eethoek, die compleet in jouw smaak is, met een tafel die je zelf kunt samenstellen met de tafelbladen van Livin24!