Bijzettafel mangohout

Een bijzettafel mangohout in het interieur

Een bijzettafel is onmisbaar en mag dus zeker niet ontbreken. Het multifunctionele tafeltje is perfect om naast de bank neer te zetten, of bijvoorbeeld naast de fauteuil. Het biedt de ruimte om de spullen die je graag binnen handbereik hebt op neer te zetten. Enorm handig wanneer je de bijzettafel als laptoptafel mangohout in wil zetten. 

Daarnaast is het een enorm multifunctioneel tafeltje. Door de vaak smalle afmetingen is het namelijk mogelijk om op veel plekken dit meubelstuk te plaatsen. En daar kunnen dan verschillende accessoires op geplaatst worden. Plaats de bijzettafel mangohout in de hoek met een aantal planten. Zo heb je al gauw een plantentafel. De warme kleuren van het mangohout zullen goed passen bij het groen dat de planten mee zullen brengen. Combineer de bijzettafel in een hoek bij de mangohouten eettafel. 

Rond of toch een vierkante bijzettafel mangohout?

Een bijzettafel komt in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van waar je de bijzettafel mangohout wil plaatsen, kunnen beide vormen een leuke toevoeging zijn in het interieur. Wanneer je de tafel volledig in de hoek neer wil gaan zetten is een vierkante vorm aan te raden. Het voordeel hiervan is dat je de tafel volledig in de hoek kunt schuiven. Hiermee benut je de ruimte optimaal. Plaats je het bijzettafeltje naast je fauteuil? Met een ronde bijzettafel krijg je een speels effect in de ruimte.

Wat zijn de eigenschappen van een mangohouten bijzettafel?

Een bijzettafel van mangohout is snel te herkennen. Het kleine tafeltje heeft namelijk een karakteristiek tafelblad! Mangohout staat namelijk bekend om de warme kleur en verscheidene kleurschakeringen in het hout. Om deze reden is de tafel zeer geliefd binnen de industriële stijl. Het hout geeft snel een warme touch aan het stoere interieur. Het onderstel van het tafeltje is vaak van metaal. Een bijzettafel met de combinatie van mangohout en metaal zorgt voor robuuste uitstraling. 

Naast dat het een karakteristiek tafeltje is, is mangohout ook enorm gemakkelijk te combineren. Wanneer de bijzettafel naast de bank komt te staan, is het ook leuk om deze te combineren met een mangohouten salontafeltje. Zo heb je dezelfde houtsoorten in de woonkamer staan. Ondanks dat beide tafelbladen een eigen unieke uitstraling zullen hebben, zullen ze toch goed bij elkaar passen. 

Hoe onderhoud ik mijn bijzettafel van mangohout?

H2: Hoe onderhoud ik mijn bijzettafel van mangohout?

Wanneer je een nieuw product hebt aangeschaft, wil je natuurlijk dat je hier nog lang plezier van kunt hebben. Zo ook van de bijzettafel mangohout. Gelukkig is het onderhouden van deze tafeltjes er makkelijk. Schoonmaken is eenvoudig door het gebruiken van een lichtvochtige doek. Om er voor te zorgen dat ook het hout door de jaren heen mooi blijft, is het aan te raden om het jaarlijks in te vetten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een hout care kit. Met de hout care kit maak je de tafel eerst volledig schoon en vetvrij. Vervolgens gebruik je een houtolie om het hout weer te beschermen tegen vocht en vlekken.

Bijzettafel mangohout kopen?

Met een bijzettafel mangohout ben je verzekerd van een multifunctioneel tafeltje die goed past binnen verschillende interieurstijlen. Het is alleen nog een kwestie van zoeken welke het beste past bij jouw interieur! Gelukkig vind je bij Livin24 een ruim aanbod van deze stoere bijzettafels. Dat maakt het kiezen al een stuk makkelijker. Kom je er toch niet helemaal uit? Stel gerust al je vragen! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe bijzettafel mangohout.