Bijzettafels

Bijzettafels; praktisch én eyecatchers in je interieur

Naast dat bijzettafels erg praktische tafeltjes zijn om je kop koffie of glas drinken op te zetten. Zijn ze ook nog eens eyecatchers in je interieur. Ga voor een opvallend design, gegarandeerd dat jij jouw oog meteen op je nieuwe tafel laat vallen als je de ruimte in loopt.

Een bijzettafel, zoals het woord eigenlijk al zegt, is een meubelstuk dat bijgezet kan worden naast een bank of fauteuil. Zo’n kleine tafel wordt gekenmerkt doordat hij erg mobiel is. Met een tafeltje naast je bank of fauteuil hoef jij niet meer op de staan om een slok van je drankje te nemen!

Een bijzettafel is multifunctioneel!

Een bijzettafel is multifunctioneel inzetbaar in het interieur. Wat de ene persoon een tafeltje vindt, vindt de ander geschikt als vervanger van een nachtkastje. Laat je creativiteit de losse loop en gebruik het kleine tafeltje voor een ander doeleinde. Plaats hem naast je bed, een leuk tafellampje erop, je wekker en je nachtkast is good-to-go!

Daarnaast is deze ook geschikt als tafel met een mooie vaas met bloemen erop of als plantenzuil met een mooie grote plant erop! Kortom, multifunctioneel inzetbaar zo’n klein tafeltje!

De voordelen van een klein tafeltje

Bijzettafels hebben vele voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld erg makkelijk te verschuiven en ergens bij te plaatsen. Met een salontafel is dit iets lastiger, omdat deze vaak wat groter en zwaarder van formaat zijn.

Wanneer je een zithoek hebt met verschillende zitplekken, dan is het bijzetten van een klein tafeltje de perfecte uitkomst voor jou, zo kun jij altijd even je spullen of drankje neerzetten. Daarnaast heb je extra plek om jouw mooiste accessoires op te tonen, win-win dus!

Een populaire optie bij een bijzettafeltje is een set van twee, bijvoorbeeld een hoog model en een laag model welke met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hiervoor zijn de tafeltjes ook goed te gebruiken als salontafel.

Bijzettafels voor iedere interieurstijl

Bijzettafels zijn te plaatsen in iedere interieurstijl. Ga voor de stijl die aansluit bij jouw woonwensen. Hou jij van de warme uitstraling van hout en kun jij daar niet genoeg van krijgen? Ga dan voor een bijzettafel mangohout. Mangohout is een natuurlijk product en staat bekend om zijn verschillende kleurschakeringen. Hierdoor krijgt elk product een unieke uitstraling!

Hou jij juist van stoer en kan het jou niet robuust genoeg? Ga dan voor een bijzettafel industrieel. Kies voor een variant waar gebruik wordt gemaakt van stoere materialen, zoals zwart metaal. Daarnaast past dit natuurlijk helemaal bij de industriële woontrend die op dit moment gaande is.

Is minimalistisch en design meer jouw ding? Ga dan voor een tafeltje van marmer. Marmer is chique, straalt klasse uit en is makkelijk te combineren in iedere woonstijl.

Verschillende vormen en varianten

Naast de verschillende stijlen komen de tafeltjes natuurlijk ook in verschillende vormen. De twee populairste vormen zijn een bijzettafel rond of een vierkante variant. Een ronde variant geeft een speelse touch aan de ruimte, waar vierkant juist weer de strakke lijnen van het interieur benadrukt!

Daarnaast speelt kleur natuurlijk een belangrijke rol! Ga voor een kleur die bij jouw past en je interieur. Bij Livin24 hebben wij bijzettafels om bij te zetten in diverse kleuren.

  • Zwart
  • Goud
  • Wit
  • Groen

Deze zijn te verkrijgen in verschillende materialen, zoals: hout, glas, rotan of metaal.

Populair; een glazen bijzettafel of houten tafeltje

Als we het over populaire tafeltjes hebben die in menig interieur te vinden zijn, zijn dit toch echt een glazen bijzettafel en een houten tafeltje. Dit komt met name omdat beide materialen makkelijk te combineren zijn in eigenlijk iedere interieurstijl.

Daarnaast geeft hout een stoere en levendige sfeer met zich mee. Waar glas juist weer klasse en een ruimtelijk effect met zich mee brengt.

Bijzettafels  kopen?

Een bijzettafel online kopen, dat doe je bij Livin24. Wil jij liever eerst nog even advies? Laat je adviseren door ons team over de juiste variant, passend bij jouw interieur & woonstijl. Bekijk snel ons assortiment en ervaar de kwaliteit van onze bijzettafels.