Betaalmethoden

Stage Social
 

Betaalmethoden

Riverty

Riverty (voorheen AfterPay) voert voor www.livin24.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Riverty stuurt twee weken na het doen van de bestelling een betaalverzoek. Deze betaalmethode is daarom niet mogelijk voor bestellingen met een lange levertijd.

Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Wordt jouw betaling geweigerd door Riverty?

Riverty maakt beslissingen op basis van vergaarde informatie over een klant. Het maximaal te bestellen bedrag is €2500 voor binnen Nederland en €1250 voor binnen België. Houd er rekening mee dat een eerste order via Riverty vaak tot ongeveer €350 á €500 wordt geaccepteerd voor Nederland en slechts €175 voor België. Ook Riverty wil een klant leren kennen en daarom wordt op basis van eerder op tijd betaalde rekeningen en algemene gegevens die bekend zijn bij Riverty, een afweging gemaakt. Helaas kunnen wij vanwege privacy-wetgeving niet bemiddelden. Je dient zelf contact op te nemen met Riverty indien jouw aanvraag wordt geweigerd.

Een product met levertijd

Wanneer je een product met levertijd wilt bestellen is het niet mogelijk om Riverty als betaalmogelijkheid te kiezen, dit om betalingsproblemen te voorkomen. Riverty stuurt namelijk na 2 weken een factuur op, terwijl jij dan misschien nog helemaal geen producten hebt ontvangen aangezien deze niet op voorraad is. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].

Zakelijke klanten

Het maximum orderbedrag voor nieuwe zakelijke klanten in Nederlandse bedraagt €750. Het maximale orderbedrag voor zakelijke klanten welke al bekend zijn bij Riverty is €1000.

I Deal logo png

iDEAL

Veilig en vertrouwd betalen doet je met iDEAL. Wij werken samen met Mollie als het gaat om iDEAL betalingen. Jouw aankoop is verzekerd via mollie.nl en kunt betalen via de grootste Nederlandse banken te noemen: ING bank, Abn Amro, Rabobank, SNS, Van Lanschot, etc.

Paypal Logo

PayPal

Makkelijk & veilig betalen via PayPal. Dit betaalsysteem maakt het mogelijk te betalen met creditcard en is niet meer weg te denken uit de huidige betaalmethodes van deze tijd.

Klarna logo

Klarna

Koop vandaag en geniet direct na bezorging alvast van je aankoop. Je kan tot en met 14 (of 30) dagen na je bestelling genieten voordat je betaalt. Betalen doe je gemakkelijk online of in de app. Met één klik via iDEAL.

Een product met levertijd

Wanneer je een product met levertijd wilt bestellen is het niet mogelijk om Klarna als betaalmogelijkheid te kiezen, dit om betalingsproblemen te voorkomen. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]

Bank contact mister cadh

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op iDeal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.

Sofort bank

Sofort Banking

Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Je gebruikt hiervoor gewoon jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Sofort Banking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië.

Creditcard

Creditcard

Veilig betalen kan je sinds kort bij Livin24 ook met je creditcard!

In3

IN3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van IN3: De enige gespreide betaalmethode met 0% rente en zonder BKR-registratie. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen jouw budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is €100 en het maximale bestelbedrag is €3.000.

Voorafgaand aan de betaling doet IN3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met IN3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Als je kiest voor IN3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Let op: Het is niet mogelijk om de betaalmethode IN3 te kiezen bij producten die een levertijd langer hebben dan 3 weken.

Apple Pay

Apple Pay

Apple Pay is de internationale betaaldienst van Apple. Gebruikers die in het bezit zijn van Apple devices zoals de iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook kunnen gebruik maken van deze mobiele betaaldienst.

Met Apple Pay kun jij veilig jouw aankoop doen in verschillende apps en fysieke winkels. Hiervoor hoef je geen betaal- of kaartgegevens in te voeren. Met een Touch ID of Face ID bevestig jij jouw aankoop.

Apple Pay wordt op dit moment ondersteund door de volgende banken: ING, ABN AMBRO, Rabobank, bung, Monese, Revolut, N26 en Knab.