Draaifauteuil

Een draaifauteuil is comfortabel en praktisch

Een draaifauteuil is comfortabel, praktisch en onmisbaar in het interieur. Na een lange dag kun je hier heerlijk op neer ploffen met je benen omhoog. Draai de fauteuil naar de richting van de tv wanneer je naar je favoriete tv-programma kijkt. Of draai hem juist in richting van de lamp wanneer je tot rust wilt komen met een goed boek.

Door de draaibaarheid van de fauteuil kun je hem makkelijk neer zetten op een centrale plek. Wanneer hij eenmaal staat hoef je hem eigenlijk niet meer te verplaatsen. Plaats hem op een centrale plek waar je de ruimte hebt om goed rond te draaien. Zo kun jij binnen no-time draaien naar de plek waar je naar toe wilt kijken.

Ga voor een fauteuil draaibaar met armleuningen of juist zonder 

Afhankelijk van het comfort dat je wenst van je fauteuil draaibaar kun je kiezen voor een model zonder of juist met armleuningen. Wanneer je graag extra ondersteuning wilt hebben, is het aan te raden te gaan voor een draaifauteuil met armleuningen. Hier kunnen je armen op rusten waardoor jijzelf optimaal tot rust kunt komen.

Je kunt ook kiezen voor een model zonder armleuningen. Een draaibare fauteuil zonder armleuningen zal minder ondersteunend zijn maar niet minder comfortabel. Kies bijvoorbeeld voor een draaifauteuil met voetenbank om op deze manier alsnog extra ondersteuningen te creëren.

Een draaistoel in de woonkamer

Een draaistoel kun je plaatsen in de woonkamer. Hier kun je hem een centrale plek geven of juist naast de bank. Op deze manier creëer je een extra zitplek. Zo hoeft de visite niet alleen maar plaats te nemen op de bank, maar kun je hen een comfortabele plek aanbieden. Of plaats hem naast een open haard voor de koude winteravonden.  

Natuurlijk zijn er ook andere plekken in het interieur waar je zo’n fauteuil kunt plaatsen. Zet hem neer in de slaapkamer zodat je hier een comfortabele zitplek hebt. Of gebruik de draaifauteuil hier juist als plek voor je kleding. Zo kun je hem op verschillende plekken in het interieur kwijt met verschillende doeleinden.

De verschillende kleuropties

Voor een draaistoel geldt dat er verschillende kleuropties mogelijk zijn. Populair is een draaifauteuil groen. Groen zorgt voor een rustige uitstraling in het interieur en zal voor een ontspannen gevoel zorgen. Naast groen zijn de volgende kleuren mogelijk voor een draaifauteuil:

  • Grijs
  • Blauw
  • Antraciet
  • Wit
  • Roze
  • Okergeel
  • Cognac
  • Zwart

De verschillende kleuren bieden een ruime keuze om de draaibare fauteuil aan te laten sluiten op de stijl van het interieur.

Een leren draaifauteuil of een velvet model? 

Ga jij voor een stoere leren draaifauteuil of kies je voor een zacht model van velvet. Een leren variant komt goed tot zijn recht in een industrieel interieur. Het robuuste materiaal komt goed tot zijn recht in combinatie met een metalen onderstel. Daarnaast zorgt het voor een levendige uitstraling wanneer je deze combineert met andere robuuste materialen.

Geen fan van leer? Draaifauteuils zijn ook te verkrijgen met een zachtere uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een velvet model. Dit zal perfect passen bij de moderne woonstijl. Wil je het nog zachter hebben? Kies dan voor een draaifauteuil in een teddy stof.

Draaifauteuil kopen?

Wil jij graag een draaifauteuil kopen die comfortabel zit maar ook een bijdrage levert aan de stijl van het interieur? Dan ben je bij Livin24 aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment van verschillende stoffen, kleuren en afmetingen. Daarnaast verzenden wij gratis en kun jij de fauteuil al binnen 24 uur bij jou thuis hebben staan.

Wil je liever eerst proefzitten? Kom dan langs in onze showroom. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. Het is hier mogelijk om de stoffen te voelen en er zelf een flinke draai aan te geven. Zo weet je precies wat het comfort is en ben jij zeker van je aankoop. Kom langs en ervaar de kwaliteit van een draaifauteuil!