Bouclé fauteuil

Een bouclé fauteuil; elegant en tijdloos

Een bouclé fauteuil, een trend in opkomst. De fauteuils krijgen door deze stof een uitstraling die rust, klasse en elegantie uitstraalt. Eigenlijk dus alles wat je wilt in een fauteuil. Daarnaast is de stof tijdloos.

De stof werd voorheen voornamelijk gebruikt bij diverse modehuizen, met name in Frankrijk. Bouclé wordt niet voor niets ‘de Chanel stof’ genoemd. Het werd met name herkend in Chanel model. Tegenwoordig zien we boucle dus ook steeds meer in de meubelindustrie terugkomen, zoals een fauteuil of een bouclé eetkamerstoel. Ook leuk om een bouclé fauteuil te combineren met andere items in deze stof.

Comfortabel relaxen op een bouclé fauteuil

Niets is fijner dan na een lange dag neerploffen op de bank of je fauteuil. Wat is er nou fijner om dit op je gloednieuwe bouclé fauteuil te doen. Een lekkere kop thee en een goed boek erbij en jij kunt heerlijk tot rust komen.

Daarnaast is het voordeel van de stof, dat deze rust uitstraalt, met name in neutrale kleuren. Wanneer jij zit te genieten van je boek wil je dit natuurlijk het liefste doen in een rustgevende omgeving. Met een fauteuil in bouclé stof moet dit zeker goedkomen.

Wat is bouclé stof?

Bouclé stof, we horen het steeds vaker, maar wat is het nou precies? Bouclé is een geweven stof met allemaal kleine lusjes aan de oppervlakte. De stof is vooral bekend om haar bijzondere structuren. Bouclé bestaat meestal uit losse geweven patronen, lussen, draden van diverse stoffen. De stof staat bekend onder verschillende termen zoals een wolmix, jersey en gebreid.

De bouclé stof was met name in de jaren 50 erg geliefd bij Franse modehuizen door de look en feel van de stof wat gepaard ging met het gevoel van vrijheid. De stof brengt een luxueuze, elegante en tijdloze uitstraling met zich mee. Tegenwoordig zien we het dus steeds vaker in meubels, zoals bijvoorbeeld een bouclé fauteuil.

Een fauteuil bouclé in verschillende modellen en varianten

Een fauteuil in Bouclé is er in verschillende modellen en varianten. Dat is maar goed ook, iedereen heeft tenslotte een andere smaak en interieurstijl.

Vindt jij comfort erg belangrijk? Kies dan voor een bouclé fauteuil met armleuningen en een lekkere dikke zitting. Zo weet je zeker dat jij het optimale comfort uit je fauteuil haalt.

Heb jij nog een kleine lege plek in een hoekje vrij. Kies dan voor een kleiner model. Wil jij toch een echte eyecatcher? Ga dan voor een uitgesproken model. Gegarandeerd dat deze alle aandacht trekt.

Bouclé fauteuil online kopen?

Bij Livin24 vind je altijd scherp geprijsde bouclé fauteuils. Van welke stijl jij nou houdt, een Bouclé stof komt in elk interieur tot zijn recht. Twijfel jij nog? Laat je adviseren door ons team over het juiste model, passend bij jouw interieur & woonstijl!  Wil jij de fauteuil liever eerst bekijken? Kom langs in onze showroom om proef te zitten op een bouclé fauteuil.