Over Livin24

Teamfoto20233
 

Over Livin24

Livin24 is een online meubelwinkel met een Experience Center in Amersfoort. Livin24 is een onderdeel van Labelwise B.V en is in 2014 gestart met het importeren van meubels, vanuit een klein kantoor in Emmen. Tegenwoordig produceren wij de producten in onze eigen fabriek. Het grootste gedeelte van het assortiment wordt zelf bedacht, ontworpen en geproduceerd. Hierdoor kunnen wij direct reageren op de feedback van onze klanten en onze producten blijven door ontwikkelen.

Livin24 heeft een ruim assortiment aan industriële, velvet chique en Scandinavische meubelen welke tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Voor de eigen producten worden alleen de beste materialen gebruikt. Alle producten eigenen zich unieke product eigenschappen toe; zo zijn bijna alle zitmeubelen waterafstotend en beschikken de produten over een zeer hoge slijtvastigheid.

Merken
Livin24

Brands

Wij zijn exclusieve dealer van het merk Bronx71. Bronx71 is een premium brand dat het oude ambacht combineert met moderne technieken, altijd ontwikkeld en produceert in eigen fabriek waar kwaliteit en ervaring samenkomen. Op onze website en in onze showroom in Amersfoort staat het complete assortiment.

Daarnaast zijn wij exclusieve dealer van de groothandel Eleonora en ByBoo. Op onze website staat het complete assortiment, daarnaast staat een deel van het assortiment in onze showroom in Amersfoort.

Neem contact met ons op

Showroom Amersfoort22
Livin24

Bedrijfsgegevens

Labelwise B.V. - Livin24
Hanzeboulevard 28
3825 PH Amersfoort

KvK nummer: 61134368
BTW nummer: NL854222881B01

Naast Nederland en België leveren wij ook in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk via www.bronx71.de en www.livin24.fr. Voor een grote zakelijke aanvragen of samenwerking kunt u terecht voor Nederland en België op www.labelwise.nl en voor Duitsland op www.labelwise.de.