Stoel babykamer

Stoel babykamer: knus & praktisch

Een stoel babykamer is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens heel knus en maakt vaak je babykamer helemaal af. Naast dat zo’n fauteuil babykamer er tegenwoordig erg mooi uitziet, is comfort natuurlijk het belangrijkste, zodat jij hier lekker in kan zitten met je baby. Comfort is voor zowel mama/papa als baby enorm belangrijk, vooral nu de slapeloze nachten aangebroken zijn. Ga voor een voedingsstoel die lekker comfortabel zit én aansluit bij jouw woonwensen en babykamer.

Voedingsstoel perfect voor het voeden van je baby

Een voedingsstoel, de naam zegt het eigenlijk al, deze is perfect om jouw baby in te voeden. Een veilige en knusse plek voor jou en je baby om bijvoorbeeld (borst)voeding te geven. Een stoel babykamer maakt het geven van voeding makkelijk en helpt de baby kalmeren. Daarnaast is de fauteuil ook ideaal voor het in slaap wiegen van je kindje.

Een fauteuil babykamer is multifunctioneel

Naast dat een fauteuil babykamer praktisch en comfortabel is, is deze ook nog eens multifunctioneel.

Gebruik de stoel in de babykamer om je baby te voeden. Wanneer de baby groter is en de stoel niet meer nodig is om te voeden, is de fauteuil natuurlijk nog perfect in te zetten elders in het interieur. Geef de stoel babykamer een mooie plek in bijvoorbeeld de woonkamer of eigen slaapkamer. Perfect om na een lange dag tot rust te komen door het heerlijke zitcomfort.

Waar let je op bij de aanschaf van een fauteuil in de babykamer?

Wanneer jij ervoor kiest om een fauteuil aan te schaffen voor in de babykamer, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Zoals we eerder al noemden is comfort uiteraard belangrijk voor zowel mama als baby. Maar er zijn nog een aantal punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een stoel babykamer:

  • Let bij het kopen van een voedingsstoel op de hoogte van het zitvlak. Het is belangrijk dat je gemakkelijk op kan staan met je kindje.
  • Daarnaast is het goed om te letten op de hoogte van de armleuningen. Hier kan jij namelijk je arm op laten rusten wanneer jij je baby voedt.

Veiligheid voorop bij een stoel babykamer

Bij de aanschaf van een stoel babykamer is veiligheid misschien wel het allerbelangrijkste. Wanneer jij je baby wilt voeden, wil je je geen zorgen maken over of de voedingsstoel wel veilig is. Voor je kindje wil je het allerbeste en bovenal dat het product veilig en makkelijk te gebruiken is. Bij Livin24 zijn alle fauteuils babykamer stevig en van goede kwaliteit, in ieder geval één zorg minder.  

Welk materiaal kies ik voor mijn babykamer stoel?

Wanneer je het juiste model voor je babykamer stoel hebt gekozen, is vervolgens het materiaal belangrijk. Een zacht materiaal zorgt voor extra comfort. Bij Livin24 hebben al onze fauteuils voor babykamers de stofeigenschap ‘good for babies’. Dit betekent dat de stoffen vrij zijn van schadelijke stoffen en zijn getest op kleurechtheid. Komt er bijvoorbeeld speeksel, transpiratie of water op de stof terecht, de kleur van de stof blijft behouden.

Stoel babykamer kopen?

Ben jij opzoek naar een comfortabele fauteuil voor in de babykamer, maar met een moderne uitstraling? Dan ben je bij Livin24 aan het juiste adres. Wil jij eerst proefzitten en nog extra advies over de fauteuil? Kom langs in één van onze showrooms en laat je adviseren door ons team, passend bij jouw woon- en interieurstijl. Dan kan jij straks heerlijk jouw baby voeden op je gloednieuwe stoel babykamer.