Bezorging

Bezorging
 

Bezorging bij Livin24

Onze pakketjes worden gratis bezorgd in Nederland en België. Een van onze transportpartners (PostNL, DHL of DPD) zorgen voor de levering van onze producten. Wanneer het product op voorraad is, wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Levertijd fauteuil Ivy

Levertijd & bezorging

Check altijd de levertijd op de product pagina. Hier vind je de meeste accurate informatie m.b.t. de beschikbaarheid en verwachte levertijd van jouw producten. De levertijd geldt op het moment van bestellen.

Je ontvangt op de dag dat jouw bestelling is verstuurd altijd in de avond een tracking code per e-mail. Zodra het pakket is gescand bij onze vervoerders zal jouw bestelling traceerbaar zijn.

Standaard levering met PostNL of DPD

Kleinere pakketten zoals stoelen en barkrukken worden over het algemeen standaard geleverd met PostNL of DPD. Hou er rekening mee dat een gratis levering tussen 08.00 uur en 21.30 uur wordt geleverd. Hou je tracking code in de gaten voor een tijdsvak!

Grote pakketten

Grote pakketten en producten worden verstuurd met DHL of via PostNL Extra @HOME. Heb jij een groter of zwaarder pakket besteld zoals een bank of eetkamertafel? Dan is de kans groot dat jouw pakket met PostNL Extra@Home wordt bezorgd.

Hoe werkt PostNL Extra@home?

  1. Voor 16:00 besteld? Dan worden grote pakketen binnen 3 tot 5 werkdagen opgehaald door PostNL Extra@home.
  2. Vervolgens ontvang je van PostNL een e-mail of sms met een kalender waarin je een moment op een werkdag (maandag t/m vrijdag) moet plannen.
  3. Vanaf het moment dat je deze e-mail of sms ontvangt heb je 5 werkdagen de tijd om een moment in te plannen.
  4. Op de dag dat het pakket wordt bezorgt, ontvang jij in de ochtend een SMS met het verwachte bezorgmoment. Ook kun je de status van het pakket volgen via de track en trace code die je hebt ontvangen. Ben je niet thuis? Dan ontvang jij een link van PostNL via e-mail of sms om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen.
  5. PostNL bezorgt standaard tot over de drempel van je voordeur. Je bent dus zelf verantwoordelijk om het pakket zelf verder in huis te verplaatsen.

Heb jij nog vragen over jouw bestelling met Extra@Home?

De belangrijkste informatie staat in de status van je bestelling. Heb jij nog andere vragen? Stel deze dan eenvoudig via WhatsApp klantenservice van PostNL@Home op 06-13784157 of per e-mail [email protected] PostNL is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Track & Trace informatie

Op de avond van jouw bestelling ontvang je tussen 19.00 uur en 21.00 uur een Track & Trace per email. Mocht een pakket om welke reden ook vertraagd zijn, dan zal dit middels de tracking code op de ochtend van levering al zichtbaar zijn.

Omruilen?

Wil jij de aangekochte producten omruilen voor andere producten? Dan dien je de eerste bestelling officieel te annuleren via het retourformulier. De nieuwe bestelling kun je meteen plaatsen, óf wachten tot je het geld van de eerste bestelling van ons retour hebt. We hanteren deze werkwijze omdat we anders geen zicht hebben op het correct retourneren van de eerste order.

MEER INFORMATIE OVER RETOURNEREN VIND JE OP ONZE RETOUREN PAGINA