Nachtkastje mangohout

Nachtkastje: Mangohout is een duurzame keuze!

Een glas water, je telefoon of een nachtlampje, je wil natuurlijk graag een plek waar je deze spullen kwijt kan. Een nachtkastje is dan ook een onmisbare toevoeging aan de slaapkamer. Weet je niet welk houtsoort praktisch is voor een nachtkastje? Mangohout is een duurzame en verantwoorde keuze! Daarnaast staat het ook gewoon enorm leuk in de ruimte. 

Wanneer de mangoboom namelijk zijn vruchten verliest, blijft er hout over van de boom. Dit hout is perfect om in te zetten voor het maken van meubelstukken, dus zo ook nachtkastjes. Na het kappen van de bomen worden ook nieuwe bomen geplant. Enorm duurzaam dus! Daarnaast is mangohout een enorm sterk materiaal waardoor het nog jarenlang mee zal gaan. Van een nachtkastje van mangohout heb je dus jarenlang plezier!

Wat zijn de eigenschappen van een nachtkastje mangohout?

 

Mangohout staat bekend om zijn duurzaamheid en industriële uitstraling. Voor een nachtkastje is dit dan ook een perfecte keuze om zo het lieflijke uit een slaapkamer te halen. Mangohout is te herkennen aan de warme uitstraling en zijn vele kleurschakeringen. Ieder kastje zal dan ook zijn eigen unieke uitstraling hebben. Twee nachtkastjes van dezelfde lijn zullen dus ook beide een eigen uitstraling hebben. Wel zullen ze gewoon goed bij elkaar passen.

Een mangohouten nachtkastje zal vaak in combinatie met metaal zijn. Dit zorgt weer voor industriële uitstraling doordat de kleur van het hout contrasterend is met het zwarte metaal.  Met een nachtkastje mangohout haal je dus indirect een industrieel meubel in huis.

Nachtkastje mangohout kopen?

Met een nachtkastje van mangohout ben jij verzekerd van een duurzame keuze in de slaapkamer. Tijd om deze te bestellen dus! Wil je graag wat meer advies over welk meubelstuk bij jou in de slaapkamer zou passen? Neem gerust contact met ons op! Ons team helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor een nachtkastje van mangohout.

Meer mangohouten meubels?

Wil je graag meer meubels gemaakt van mangohout in het interieur? Bij Livin24 vind je verschillende meubelstukken met mangohout. Combineer het nachtkastje mangohout in jouw interieur en bekijk het assortiment aan mangohouten meubels!