Sidetable

Sidetable: Weer terug van weggeweest! 

De sidetable is weer helemaal terug. Waar deze eerder veel gebruikt werd om grote ruimtes te doorbreken en wat gezelliger aan te kleden, gebruiken we deze tegenwoordig meer als leuke toevoeging aan het interieur. Het is de plek in de hal waar we onze sleutels op neerleggen, of we zetten hem in als hoge bijzettafel. Gecombineerd met een aantal hoge planten zorg jij voor een echte eyecatcher in de ruimte. Er zijn verschillende modellen sidetables te verkrijgen. 

Waar plaats ik mijn sidetable?

Er zijn verschillende opties mogelijk waar de kaptafel geplaatst kan worden. Je kunt dit meubel in de volgende ruimtes plaatsen:

  • De hal
  • De woonkamer
  • De slaapkamer

In de hal zien we dit meubel veel terugkomen. Door de vaak smalle afmetingen neemt de haltafel niet veel ruimte in beslag en heb jij een plek om je sleutels op te bergen. Hang er een mooie spiegel boven om hal compleet te maken.  In de woonkamer zien we de sidetable achter de bank terugkomen. Op deze manier breek je de ruimte een beetje en krijg je een extra plek waar je accessoires kunt plaatsen. Het is eigenlijk gewoon een hoge bijzettafel! Ten slotte kan dit meubelstuk ook goed geplaatst worden in de slaapkamer. Gebruik hem hier bijvoorbeeld als kaptafel. Een sidetable met lades geeft de mogelijkheid tot het opbergen van make-up spulletjes.

Welk materiaal is het meest geschikt voor sidetables?

Binnen verschillende interieurstijlen zien we verschillend gebruik van materialen terugkomen. De volgende materialen worden veel gebruikt voor de wandmeubels. 

  • Marmer
  • Hout
  • Glas
  • Metaal

Een marmeren sidetable straalt natuurlijk een en al luxe uit. We zien deze dan ook vaak gecombineerd in een modern tot velvet chique interieur. Het marmer komt juist hier mooi tot zijn recht. Heb jij een industrieel interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een sidetable hout. In combinatie met metaal krijg je een robuustere uitstraling. Er is voor iedere interieurstijl wel een geschikt model te vinden.

Sidetable zwart voor het contrast

Ga jij voor een sidetable zwart in het interieur? Of ga je toch liever voor wit model? Er zijn verschillende kleuropties mogelijk. Zwart zal zorgen voor contrast in een licht interieur. Wanneer je het meubel achter een velvet bank neerzet, krijg je een mooi contrast. Wil je liever voor een lichtere uitstraling gaan in het interieur? Kies dan voor een wit model. Dit kan juist een mooi contrast zijn in een wat donkerder interieur.

Sidetable online kopen?

Een sidetable is een handige toevoeging in het interieur en mag dan zeker ook niet ontbreken! Plaats hem in de ruimte waar jij hem graag wilt hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is er altijd een geschikt model te vinden die past bij jouw interieurstijl. Bestel hem eenvoudig online en je hebt hem de volgende dag al gratis thuisbezorgd. Wil je graag eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het vinden van het juiste model voor in jouw interieur. Of kom langs in een van onze showrooms en vind hier de perfecte sidetable!