Tafellamp industrieel

Tafellamp industrieel in het interieur

Toe aan een nieuwe tafellamp? Industrieel is hiervoor een goede keuze. Daarnaast is het een gemakkelijke toevoeging om de industriële stijl in het interieur te introduceren. Een kast is namelijk direct een grote toevoeging. Een tafellamp daarentegen is vaak een klein lampje die gemakkelijk op een plek neergezet kan worden. Bijvoorbeeld op het tafeltje naast de bank of bijvoorbeeld op jouw industriële tv-meubel voor de tv.

Wat maakt een tafellamp industrieel?

Een industriële tafellamp is gemakkelijk te herkennen. De industriële stijl kenmerkt zich namelijk door het vele gebruik van robuuste en natuurlijke materialen. Het is dan ook niet gek als je bij deze lampen veel gebruik van zwart metaal tegenkomt. Dit robuuste materiaal zorgt direct voor een stoere uitstraling. Dit is juist ook heel leuk voor een tafellamp. Industrieel lijkt namelijk vaak wat donker en stoer, maar het is juist heel sfeervol te maken met ook de juiste verlichting. Naast metaal zijn er nog meer materialen en kleuren die we veelal terugzien bij een industriële tafellamp. 

  • Hout
  • Grijs
  • Betonlook

De perfecte plek voor de industriële tafellamp

Een industriële tafellamp kan op verschillende plekken in het interieur geplaatst worden. Het wordt bijvoorbeeld ook veelal gebruikt als nachtlampje. Het is fijn om voor het slapen gaan nog even een boek te lezen, een kleine tafellamp is dan dus de perfecte toevoeging op het industriële nachtkastje

Wil je liever het tafellampje op een andere plek dan de slaapkamer kwijt en kan de woonkamer nog wel wat industriële tinten gebruiken? Plaats dan de lamp bijvoorbeeld op het industriële dressoir in de ruimte! Vaak biedt een dressoir voldoende ruimte om twee lampjes op kwijt te kunnen. Dit zorgt voor een sfeervolle verlichting en dit is vaak zeer gewenst in de woonkamer! Combineer het met een industriële vloerlamp en zorg dat jouw woonkamer stoer maar toch erg sfeervol is.

Tafellamp industrieel kopen?

Ben jij er zeker van de een tafellamp industrieel niet mag ontbreken in het interieur maar weet je niet helemaal zeker welke? Vraag ons gerust om ons advies. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen te vinden in onze showroom. Ook hier ben je meer dan welkom om een keuze te maken voor de nieuwe tafellamp industrieel.

Meer industriële meubels

Ben jij met een industriële tafellamp nog niet verzadigd en wil je meer van deze stijl introduceren in het interieur? Bij Livin24 vind je een ruim assortiment aan industriële meubels. Combineer de verschillende meubels met jouw industriële tafellamp en maak het interieur helemaal compleet.