Bauhauschairs heet vanaf nu Livin24!

Maandag 13-01-2020
Bauhauschairs heet vanaf nu Livin24!

Bauhauschairs.nl is in 2014 gestart met de verkoop van de klassieke Bauhaus stoelen. In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier gewerkt aan onze webshop en de ontwikkeling. Vandaag gaan we verder in een nieuw jasje! Vanaf nu vinden jullie www.bauhauschairs.nl terug op www.livin24.com!

Bauhauschairs.nl en Livin24 waren onderdeel van het zelfde bedrijf. Alle openstaande orders worden gewoon uitgeleverd, klantvragen, garantie issues die blijven wij natuurlijk gewoon oplossen! En u houd gewoon de garantie waar u recht op had. 

Bij toekomstige orders hebben wij daar nog wat moois aan toegevoegd. Namelijk vanaf nu mag je ook gratis retourneren binnen 30 dagen. Wat hetzelfde is gebleven is dat wij je vragen netjes om te gaan met de retourproducten zodat wij deze weer kunnen verkopen. 

Voor vragen kunt u gewoon terecht bij de Livin24 klantenservice. Ons team staat dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur voor u klaar.

Je kunt recht onderin klikken op de chat icon voor vragen of door te mailen naar [email protected]. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.30 en 17.00 uur op het nummer: 073 205 04 86

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden