Tips & Inspiratie voor de perfecte industriële fauteuil voor jouw interieur

Maandag 16-03-2020
Tips & Inspiratie voor de  perfecte industriële fauteuil voor jouw interieur

Industriële fauteuils geven dé stoere en robuuste uitstraling aan jouw interieur waar je naar opzoek bent bij een industrieel interieur! De industriële woontrend is nog steeds erg geliefd bij interieur liefhebbers! Hier mag een industriële fauteuil natuurlijk niet bij ontbreken!

Industriële meubels

De industriële woontrend is een woontrend die erg geliefd blijft bij interieur liefhebbers! Een industrieel interieur kenmerkt zich door stoere en ruwe materialen, natuurlijke kleuren en robuuste meubels. Een industrieel interieur doet je vaak denken aan een oude fabriekshal waar veel gebruik werd gemaakt van vintage meubelen, zoals bijvoorbeeld industriële verlichting.

Natuurlijk mogen industriële fauteuils en industriële eetkamerstoelen niet ontbreken in een industrieel interieur. Maar waar moet je nou beginnen als je van plan bent je interieur een industrieel karakter te geven? Lees snel verder voor tips en inspiratie voor een industrieel interieur.

Industriële sfeer met hout, metaal en leer

Stoere en ruwe materialen kenmerken een industrieel interieur. Materialen die veel voorkomen in een industrieel interieur zijn onder andere hout, metaal en leer. Deze materialen vullen elkaar perfect aan. Vooral de combinatie van deze materialen zorgen voor die industriële ‘touch’ in jouw interieur! Hout zorgt voor een warme uitstraling, waarbij metaal en leer juist een stoere uitstraling geven aan jouw interieur! Deze combinatie van materialen zien we dan ook vaak terug bij industriële fauteuils.

Industriële fauteuils

Wil jij een echte industriële eyecatcher in je interieur? Dan is een industriële fauteuil hier perfect voor. Industriële fauteuils kenmerken zich door het gebruik van ruwe en stoere materialen. Zo zien we bij industriële fauteuils vaak dat hout terug komt in de armleuningen met een stoere lederen zitting. Daarnaast zijn industriële fauteuils vaak afgewerkt met een robuust metalen frame.

Een kleur die we vaak terug zien bij industriële fauteuils is: cognac! En dat is niet voor niets, een cognac fauteuil geeft warmte aan je interieur en heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling!

Daarnaast zien we in een industrieel interieur dat er veel gebruik wordt gemaakt van leer. Dit geldt ook voor industriële fauteuils. Een leren fauteuil geeft een stoere en ruw karakter aan jouw industriële interieur.

Kortom, een industriële fauteuil heeft alle ingrediënten in huis om dé industriële touch aan jouw interieur te geven!

Ben jij er toch nog niet helemaal over uit, wat het beste bij jou past? Dan geven wij jou hieronder wat inspiratie voor industriële fauteuils.

          

          

          

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden