Trend alert; Teddy fauteuil en teddy stoelen!

Donderdag 04-02-2021
Trend alert; Teddy fauteuil en teddy stoelen!

Een trend die upcoming is; de teddy trend! You love it or hate it. Wij zijn in ieder geval helemaal fan! Want wie houdt nou niet van zachte meubelen in huis die een heerlijke warme uitstraling geven? In deze blog vertellen wij je alles over de teddy trend. Hoe je deze kunt combineren, wat het nou eigenlijk is en hoe jij Teddy toevoegt aan je interieur!

De blikvanger in jouw woonkamer; Teddy fauteuil en stoelen

Een echte eyecatcher in je interieur, dat willen we toch eigenlijk allemaal wel. Dat je de ruimte binnenstapt en direct je oog valt op die prachtige blikvanger! Met een teddy fauteuil in je woonkamer of teddy stoelen aan je eettafel gaat dat zeker lukken!

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan je eettafel te kiezen voor één model in teddy stof. Zo krijg je een mooi geheel. Zo kun jij vooral heerlijk warm en comfortabel natafelen. Maar wat ook heel leuk is om te doen, verschillende eetkamerstoelen met elkaar te combineren. Teddy stoelen zijn namelijk makkelijk te combineren met andere materialen.

Met een teddy fauteuil haal jij ook zeker die blikvanger in huis waar je naar op zoek bent. Een Teddy fauteuil maakt in een handomdraai jouw woonkamer gezellig. Een fauteuil van teddy stof heeft eigenlijk wat je verwacht van een fauteuil. Zacht, fluffy en ontzettend comfortabel!

Teddy fauteuil en teddy stoel

Teddy stof, wat is het nou eigenlijk?

Teddy stof, we horen het steeds vaker zowel in de fashion als in de interieurbranche. Maar wat is het nou eigenlijk. We weten allemaal dat Teddy zacht en fluffy is en de uitstraling heeft van een schapenvacht. Maar waar wordt het nou eigenlijk van gemaakt?

Teddy wordt gemaakt van verschillende stoffen. Zo is er een variant die gemaakt wordt van schapenvacht en een variant van synthetische stoffen.

Tegenwoordig wordt synthetisch bont zo goed nagemaakt, dat het amper te onderscheiden is van echt bont. Synthetisch schapenvacht wordt vaak gemaakt van polyester in combinatie met acryl. Deze combinatie bootst de geplooide en gladde structuur van echt bont na. Het kunstbont wordt vervolgens geverfd in de gewenste kleur.

Een voordeel van de combinatie van deze stoffen is dat het zacht & soepel is. Daarnaast is het makkelijk te onderhouden en ook nog eens behoorlijk slijtvast! Een duurzaam alternatief dus voor echt bont wat ook nog eens lang in topconditie blijft!

Teddy fauteuil

Populaire meubels en accessoires in Teddy stof

We horen het steeds vaker, teddy, teddy teddy. En dat is ook niet zo gek, want de teddy trend heeft interieurliefhebbers helemaal veroverd! Van zachte stoelen, schapenvacht fauteuil of knuffelige kussens. Tegenwoordig zien we de stof in steeds meer meubels & accessoires terugkomen.

Na een lange dag is niets fijner dan heerlijk neerploffen op een zachte, fluffy fauteuil. Natuurlijk is het ook lekker om hierbij heerlijk je benen omhoog te kunnen doen. Daarom zijn er ook bijpassende Teddy poefs. Zo kun jij comfortabel relaxen in stijl! Of even een kleine powernap nemen met een heerlijke teddy kussen in je nek. Klinkt heerlijk toch? Maar daarnaast zijn er nog zoveel meer meubels in Teddy, niets is te gek! Denk aan Teddy eetkamerstoelen voor in de eethoek. Of zelfs een hele bank in deze zachte, fluffy stof! Je kunt het zo gek niet bedenken.

Teddy kussen

Kleurenpallet Teddy

Een Teddy fauteuil of Teddy stoelen geven een warm en geborgen gevoel, net als je teddybeer van vroeger. Meubelen van Teddy stof hebben vaak al een warme uitstraling door de stof zelf. Mede hierdoor komen meubelen in Teddy stof vaak in natuurlijke aardetinten. Ze zorgen voor een harmonieuze en warme uitstraling. Extra fijn als het buiten koud is en je binnen heerlijk warm zit met de kaarsjes aan!

Teddy stoelen en fauteuils combineren

De zachte stof van teddy is perfect te combineren met andere materialen. De combinatie van materialen zorgt ervoor dat jij een eigen draai aan je interieur kan geven. Teddy stof ik bijvoorbeeld heel goed te combineren met natuurlijk volle texturen zoals rotan en verschillende houtsoorten. Ze creëren samen een warm en gezellig plekje. Door het gebruik van vaak natuurlijke kleuren en het minimalistische design is het stofje ook perfect te plaatsen in een Scandinavisch interieur.

Teddy trend inspiratie blog

Bron: instagram via Kristen Giorgi

Teddy stof toevoegen aan je interieur

Teddy meubelen toevoegen aan je interieur kan dus op vele manieren. Ga voor een echte blikvanger in je interieur en pak uit. Of hou het juist heel rustig en subtiel en ga alleen voor een paar teddy woonaccessoires. Dat is het leuke aan de variatie in Teddy stof, zo kun je het helemaal inrichten naar wens. Voor welk knuffelzachte item zou jij kiezen in je interieur?

Bekijk de video en laat je inspireren door ons Teddy assortiment! 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden