Financieel administratief medewerker (32-40 uur)

Teamfoto20233
 

Financieel administratief medewerker (32-40 uur)

Amersfoort of Emmen

Ben jij gepassioneerd door het bijhouden van een strakke financiële administratie? Werk je graag gestructureerd en ben je punctueel? Labelwise is op zoek naar een administratieve topper die al wat jaartjes ervaring heeft met het runnen van een nette en georganiseerde boekhouding.

Jouw taken & verantwoordelijkheden: 

 • Je draagt medeverantwoordelijkheid voor de financiële administratie, waaronder crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, evenals het grootboek.
 • Inboeken van inkoop- en verkoopfacturen.
 • Je speelt een actieve rol in het voorbereiden van belastingaangiftes, in samenwerking met onze accountants.
 • Het nauwkeurig verwerken van bankmutaties en het voorbereiden van betalingen.
 • Je vervult een belangrijke controlefunctie door kritisch te zijn op ontvangen facturen en controlepunten te identificeren in overleg met verschillende afdelingen.
 • Je ondersteunt lichte administratieve taken voor onze HR-afdeling, met betrekking tot verlof- en verzuimregistratie.
 • Heb je nog meer HR-ambities? Dan heb jij een extra reden om te solliciteren want op deze afdeling zijn wij ook op zoek naar talent!
Service sfeer telefoon
Bronx71 3 zitsbank isa chenille off white 1
Bild Shooting Almere
Dag 1 4

Wij bieden:

 • Een competitief salaris van €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Een zeer uitdagende functie voor minimaal 32 uur tot 40 uur per week binnen een jonge & dynamische organisatie met legendarische bedrijfsuitjes.
 • Een fikse personeelskorting op ons gehele assortiment.
 • Flexibiliteit in de werkuren, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling voor jouw oude dag.
 • 8% Vakantiegeld.

Wat is belangrijk voor deze functie?

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding bedrijfsadministratie, of een afgeronde HBO opleiding bedrijfseconomie.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op een financiële administratie.
 • Eigenschappen zoals proactiviteit, punctualiteit, gestructureerd werken en het vermogen om zelfstandig te functioneren zijn essentieel.
 • Daarnaast hebben wij in de kernwaarden van ons bedrijf opgenomen dat iedereen zich moet blijven ontwikkelen en leren. Dat geldt ook voor jou!

Dan nog even kort over Labelwise…

Je wil natuurlijk goed voorbereid zijn voor jouw sollicitatiegesprek, want we zullen natuurlijk een paar moeilijke vragen voorbereiden.

Labelwise B.V. is een allround meubelleverancier actief in zowel de B2C- als de B2B-tak, kantoorhoudend in Emmen en Amersfoort. In Amersfoort hebben wij naast het kantoor ook een prachtig Experience Center.

Met de B2C labels Livin24 en Bronx71, zijn we actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.
Met ons B2B label, Labelwise, zijn we actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Wij produceren de producten in onze eigen fabrieken. Het grootste deel van ons assortiment wordt zelf bedacht en ontworpen met een focus op onderscheidende elementen en eigenschappen.

Met veel voorraad in onze magazijnen zijn wij in staat om snel te kunnen leveren, zowel aan onze zakelijke klanten in de projectmarkt als aan consumenten.

Bij Labelwise B.V. zijn we continu aan het innoveren. Geen uitdaging staat ons in de weg. Zo zijn we nu bezig met de implementatie van Augmented Reality (AR) op onze productpagina's en hebben wij 3D modellen van onze meubels beschikbaar gesteld.

Wij houden vast aan zes kernwaarden. Met op nummer één: plezier! Daarnaast verwachten wij van iedereen initiatief, eerlijkheid, professionaliteit, het nemen van verantwoordelijkheid en bereidheid om altijd jezelf te blijven ontwikkelen! We zijn een jong en informeel team met “work hard, play hard” als onze mentaliteit.

Solliciteren? 

Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd waarom jij past bij deze functie, welke ervaring je al hebt, en waarom jij de gewenste versterking bent voor ons team.

Sluit jouw profiel niet 100% aan op de vacature, maar wil je uitdaging wel aan? Je kunt solliciteren per e-mail naar [email protected].