Kapstokken

Kapstokken voor iedere jas!

Kapstokken zijn de plek in het huis waar alle jassen een plekje kunnen krijgen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de jassen overal en nergens liggen. Daarnaast kun je hier ook de gasten een welkom gevoel geven. Ook zij kunnen hun jas een mooi plekje geven. Wanneer je kiest voor een kapstok met hoedenplank, heb je ook direct een plek voor hoeden en paraplu’s. Er zijn verschillende modellen en stijlen te verkrijgen. Afhankelijk van de wensen en behoeftes is er altijd een kapstok geschikt voor jou!

Een wandkapstok in verschillende ruimtes

Een kapstok is op te hangen in verschillende ruimtes. Waar we de wandkapstok het meeste zien, is natuurlijk in de welkomsthal. Dit is de plek waar jassen een plekje moeten krijgen. Bij binnenkomst kun je direct je jas kwijt en wanneer je weer weg gaat kun je zo je jas weer pakken. Naast de hal zijn er ook andere ruimtes mogelijk om kapstokken op te hangen:

  • Slaapkamer
  • Kinderkamer
  • Babykamer

In de slaapkamer is een wandkapstok het perfecte item om een badjas aan op te hangen. Daarnaast kan het juiste model net de stijl afmaken in de ruimte. Ook in een kinder- of babykamer is een kapstok een leuke toevoeging! Wanneer je gaat voor een robuuster materiaal, krijg je direct een stoere kamer. Hang het item wat laag op en de kinderen kunnen hier zelf bij om hun eigen spulletjes op te hangen.

In welke stijl komen kapstokken?

Er zijn verschillende opties mogelijk wanneer het gaat om het kiezen van een mooi model dat past in jouw huishouden. Wanneer je bijvoorbeeld een industrieel interieur hebt kan natuurlijk een kapstok industrieel niet ontbreken. Het maakt de stoere welkomsthal helemaal compleet. Maar ook in een modern interieur past zo’n stoer model. Het is namelijk de perfecte robuuste tegenhanger in het interieur. Wil je liever een andere stijl? Denk dan eens aan de volgende:

  • Landelijk
  • Modern
  • Vintage

Materiaalkeuze voor een kapstok

Ga jij voor een stoere, metalen kapstok of toch eerder voor een houten variant? Of juist een combinatie van allebei? Er zijn verschillende opties mogelijk wanneer het gaat om de keuze voor een materiaal. Een kapstok hout zal voor warmte zorgen in de ruimte. Daarnaast is hout gemakkelijk om te combineren met verschillende materialen en hiermee dus ook in verschillende interieurstijlen. Wanneer je gaat voor een metalen variant past dit natuurlijk goed in een industrieel interieur. Daarnaast is dit een stevig materiaal. Ga bijvoorbeeld voor een kapstok zwart, dit maakt de stoere look helemaal af. Kun je niet kiezen of ben je gewoon fan van de combinatie van hout en metaal? Kies dan voor kapstokken die deze materialen gecombineerd hebben. Zo krijg je en een stoere look, maar heb je ook nog net dat stukje warmte in de ruimte!

Kapstokken online kopen?

Kapstokken zijn gemakkelijk online te bestellen. Bij Livin24 vind je een ruim aanbod in verschillende stijlen. Hier zit vast en zeker ook een model tussen die past bij jou interieurwensen. Wil je graag eerst wat meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste model. Je bent ook altijd welkom in een van onze showrooms om hier een kijkje te nemen bij de verschillende kapstokken!