Wijnkast Industrieel

Industriële wijnkasten geschikt voor ieder interieur

Wijnkasten heb je in veel verschillende maten, vormen en materialen. Maar welke wijnkast past nou eigenlijk in welk interieur? De wijnkasten in onze webshop zijn gemaakt van mangohout. Mangohout is een mooi natuurproduct die soms wel wat oneffenheden kan hebben in het hout. Dit houtsoort past heel mooi in een industriële inrichting. Daarnaast hebben landelijke interieurs lichte meubelen met zachte en subtiele kleuren waardoor een houten meubelstuk zoals een grote kast er altijd goed in staat. Met een grote wijnkast heb je een echte blikvanger in jouw interieur. Zoals je wellicht al gezien hebt, hebben onze kasten ook een stoer en industrieel uiterlijk door de zwarte metalen frames en afwerkingen. Een wijnkast is ideaal om een lange lege muur op te vullen.

Wat plaats je nou eigenlijk in een wijnkast?

Het woord "wijnkast’’ zegt het natuurlijk al, maar dit betekent niet dat er alleen maar wijn in de kast hoeft te staan. Je kunt jouw favoriete wijnkast ook heel leuk opvullen met je beste cognac of likeur. Daarnaast hebben al onze wijnkasten plaats voor leuke glazen, naast je drankje kan je dus ook je wijnglazen in de kast kwijt. Zo kun jij genieten van je beste drankje en van de kast!

Wijnkasten van mangohout en metaal

Hout en metaal zijn perfect om met elkaar te combineren. Door deze combinatie krijgen de wijnkasten een industrieel, vintage en stoer uiterlijk. Doordat mangohout oneffenheden creëert komt hier ook veel warmte in terug. Onze wijnkast collectie heeft het allemaal en dus passend in ieder interieur.