Tv meubel mangohout

Tv meubel mangohout voor een stoer interieur

Een tv meubel van mangohout is de stoere toevoeging die ieder interieur nodig heeft. Het hout staat bekend om zijn warme ondertonen en in combinatie met metalen elementen wordt er een robuuste uitstraling gecreëerd. Niet zo gek dus dat we het meubel veelal terugzien in de industriële interieurstijl. Maar dat wil niet zeggen dat een tv meubel mangohout enkel voor een industrieel interieur is. Integendeel juist!

Ook in een modern interieur zal een tv kast van mangohout perfect staan. Dit komt door de warme ondertoon van het hout. Wanneer je wat meer warmte wil terugbrengen in het interieur, is dit houtsoort hier perfect geschikt voor!

Wat zijn de kenmerken van een mangohouten tv meubel?

Mangohout is een enorm geliefd materiaal en wij snappen helemaal waarom. Het straalt warmte uit, maar is goed robuust in te zetten. De warme ondertoon in combinatie met de nerven die in het tafelblad zitten zorgen al voor een stoere look. Maak de combinatie met metaal en je hebt een super stoer meubel! Dit is dan ook wat we veel terug zien bij een tv meubel mangohout. De greepjes zijn vaak van metaal en het hout is robuust afgewerkt.

Hoe onderhoud ik mijn tv meubel mangohout?

Het onderhouden van hout is erg belangrijk. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat het hout door de jaren heen nog net zo mooi blijft als wanneer je hem net hebt aangeschaft. En dat is natuurlijk waar je voor gaat! Het onderhouden is gelukkig niet moeilijk. Bij aanschaf is het tv meubel mangohout namelijk al beschermd tegen vocht en vlekken van buitenaf.

Het combineren van een tv kast mangohout in het interieur

Het mangohout leent zich perfect voor het combineren! Daarnaast zijn er steeds meer meubels verkrijgbaar in dit warme houtsoort. Combineer het tv meubel mangohout bijvoorbeeld met een salontafel mangohout! Zo krijg je in dezelfde ruimte dezelfde houtsoorten die met elkaar gecombineerd zijn. De meubels hebben beide een eigen unieke uitstraling, maar dit is juist leuk om te combineren met elkaar!

Tv meubel mangohout kopen?

Toe aan een nieuw tv meubel? Mangohout is dus eigenlijk de perfecte keuze! Het hout zorgt voor een warme maar toch robuuste uitstraling. Daarnaast is het houtsoort enorm makkelijk te combineren! Wil je liever eerst het meubel in het echt bekijken? Neem dan eens een kijkje in een van onze showrooms voor het tv meubel mangohout!