Hanglamp glas

Hanglamp glas

Een glazen hanglamp is een echte eyecatcher in jouw interieur! Tijdloos, sfeervol en karakteristiek zijn eigenschappen die perfect passen bij een hanglamp van glas. Een hanglamp van glas is er in verschillende modellen en uitvoeringen. Zo kan een glazen hanglamp een ronde bolvorm hebben of juist een unieke druppel vorm. De kleur van het glas kan ook verschillen per lamp, zo zijn er glazen hanglampen met transparant glas, amberkleurig glas, grijs glas of ga juist voor een gewaagde kleur! 

Licht en sfeer

Een hanglamp van glas is niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens super functioneel! Doordat je door een glazen lamp heen kunt kijken, zorgt dit voor een ruimtelijk effect! Hierdoor lijkt de ruimte dus groter dan dat die in werkelijkheid is. Heb jij dus een kleinere ruimte? Hang dan een mooie hanglamp van glas op om de ruimte groter te laten ogen.

Daarnaast zorgt een hanglamp van glas voor een mooi sfeervol lichteffect in de ruimte. Doordat je door de lamp heen kunt kijken, wordt het licht mooi verdeeld in de ruimte. Zet jouw favoriete gedeelte van je interieur dus in de spotlights met een glazen hanglamp. 

Ruimtelijk en stijlvol, de glazen hanglamp

Glazen hanglampen passen perfect in een modern interieur maar zijn daarnaast ook heel mooi te combineren in een industrieel of juist landelijk interieur! Mix en match een hanglamp van glas dus naar jouw smaak. Combineer bijvoorbeeld een stijlvolle glazen hanglamp met een stoere industriële eetkamertafel en mooie velvet eetkamerstoelen of hou het juist stoer en kies voor industriële eetkamerstoelen. Door deze combinatie krijg jij een stoere stijlvolle uitstraling in jouw interieur. 

Glazen hanglampen in verschillende vormen

Glazen hanglampen zijn hot en helemaal een trend van nu! De hanglampen zijn dan ook in verschillende vormen en maten te verkrijgen, voor ieder wat wils! Door de flexibiliteit van glas kan een hanglamp van glas in elke gewenste vorm worden geblazen. Denk aan een bolvorming, langwerpig, kegelvorming, golvend, spiegelglad of andere mooie vormen. Daarnaast wordt er veel gecombineerd met metaal, kristal, hout en textiel dit geeft een extra uniek effect aan de hanglamp. 

Hanglamp glas kopen

Met een hanglamp van glas voeg jij iets unieks toe aan jouw interieur! Door zijn simpele karakter geef jij dat beetje extra sfeer aan de ruimte. Ben jij nou geïnteresseerd in een stoere of juist moderne glazen hanglamp? Neem eens een kijkje in ons assortiment! Vind jij het toch lastig om te kiezen, neem gerust contact met ons op voor een passend advies.