Care kits voor verschillende materialen

Hout care kit

De hout care kit is perfect voor houten meubels met een matte finish. De set bestaat uit een reiniger en een verzorgingsproduct. Op deze manier bescherm je je houten meubels en heb je er langer plezier van. Deze set is speciaal voor houtsoorten met een matte laklaag. 

Leder care kit

De leder care kit geeft jouw fauteuil die extra verzorging waardoor je er jarenlang plezier van hebt! De set bestaat uit een reiniger en een Care & Protect verzorging. Deze set biedt bescherming tegen o.a. vocht, transpiratie, vuil en UV-straling. Let wel op: deze kit is niet te gebruiken op geschuurd of geborsteld leer zoals nubuck of suède. 

Textiel care kit 

Textiel is een multifunctionele stof, het wordt gebruikt voor kleding, in auto's maar ook meubels! Met enige zorg en aandacht heb je langdurig plezier van je meubels. De set bestaat uit een textile protector en een cleaner. Bij het toepassen van deze care kit is het verstandig om meegeleverde doek en washand te gebruiken voor een optimaal effect. 

PU kunstleer care kit 

PU kunstleer is een praktisch materiaal met een goede bescherming tegen vuil en vocht. Met de care kit breng je een extra beschermlaagje aan om je meubel mooi te houden. De set bestaat uit een clean & care product welke je leatherlook meubels ook reinigt en verzorgd. 

Microfiber Leather care kit 

Microleder is een duurzaam product wat de uitstraling heeft van leer maar niet de prijs! Door de combinatie van microvezel en leder ontstaat er een sterk type leder met een warme uitstraling. De Microfiber Leather care kit bestaat uit een cleaner, protector, reinigingswashand en een poetsdoek. De perfecte reiniging, verzorging en bescherming voor jouw microleder meubels.