RetournerenWij hopen dat je goed hebt nagedacht over je aankoop. Mocht je wel willen retourneren, zullen we het elkaar dan zo makkelijk mogelijk maken? Bewaar altijd even je verpakking voor het geval je toch bedenkt om te retourneren. Je hebt 30 dagen om een retour aan te melden na ontvangst van je bestelling. 

Op welke manier kan ik mijn order retourneren?

1. Wij sturen jou per e-mail een retourlabel waarmee je jouw pakket(en) kan afgeven bij een PostNL punt in de buurt! 
2. Wij plannen voor jou een afhaalmoment naar keuze in. De koerier komt jouw pakket(en) dan thuis afhalen. Hierbij moeten wij vermelden dat er geen tijdsindicatie gegeven kan worden. De koerier kan op een door de weekse dag langskomen tussen 8.00-18.00 uur. De afhaaldienst voorziet de retour labels.
Let op: Een afhaal moment kan alleen ingepland worden voor orders die zijn geplaatst in Nederland en is dus niet mogelijk in België.

Hoe kan ik mijn retour aanmelden?

Je kunt retour aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Zodra je dit hebt gedaan ontvang je binnen 48 uur verdere instructies per e-mail. Heb jij je aankoop gedaan via een externe partner? Stuur dan een mail naar: [email protected]

 

 
 

 

De spelregels voor het gratis retourneren:

1. Meld je retour binnen 30 dagen na ontvangst

Je hebt een wettelijke retourtermijn van 14 werkdagen. Echter bieden wij een gratis retour service wanneer je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling wenst te retourneren. Na deze 30 dagen is het niet meer mogelijk om jouw bestelling te retourneren. 

2. Wanneer kan ik een product niet meer retourneren

De volgende producten worden geweigerd door onze retourafdeling:

  • Gemonteerde producten worden niet geaccepteerd door onze retourafdeling.
  • Producten die zijn bewerkt of zijn ingekort mogen niet retour. 
  • Barkrukken of Bureaustoelen waarvan de gasveer is gemonteerd.
  • Gebruikte producten met gebruikerssporen. 

3. Wie is verantwoordelijk voor de verpakking bij het retourneren? 

In principe mag alles retour in alle redelijkheid binnen de gestelde retourtermijn van 30 dagen. Let wel op:
Je bent ook helemaal zelf verantwoordelijk voor het transport en de verpakking van de producten. Mochten producten beschadigd aankomen dan kunnen wij niet overgaan tot volledige restitutie. In dat geval zal de dagwaarde worden uitgekeerd. 

4. Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag?

Zodra je pakket retour is gekomen zal onze retourafdeling deze zo spoedig mogelijk behandelen en verwerken. Indien de producten in nieuwstaat zijn teruggekomen zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen in het distributiecentrum worden teruggestort.

5. Hoe kan ik mijn bestelling omruilen? 

1. Je dient jouw bestelling officieel te retourneren volgens de bovenstaande stappen. 

2. Je kunt gewoon een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop. Deze bestelling dient dus gewoon eerst betaald te worden. 

3. Zodra de geretourneerde producten goed zijn aangekomen in het magazijn zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retourneren.