Goede doelen | Livin24

Bij Livin24 vinden wij het belangrijk dat wij een bijdrage leveren aan een aantal goede doelen die voor ons een speciale betekenis hebben. Livin24 schenkt elke maand een donatie aan Kika en de voedselbank Zuidoost Drenthe.

Steun Kika samen met Livin24

Elk jaar krijgen ruim 600 kinderen in Nederland kanker. 81% van deze kinderen geneest, dat moet en dat kan beter. Het doel van Kika is om het genezingspercentage te verhogen naar 100%. Dit doet Kika door middel van het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek naar kinderkanker, welke zich richten op meer genezing, minder pijn tijdens behandelingen en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt Kika zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Livin24 helpt mee in de strijd tegen kinderkanker

Livin24 steunt Kika! Elke maand schenken wij een donatie aan Kika. Samen met jou als klant van Livin24 brengt dit ons dichterbij ons doel; kinderen kankervrij. Wij hopen samen met jou en Kika dit doel te kunnen verwezenlijken. Help mee aan een gezonde toekomst voor kinderen met kanker. Zodat zij weer kind kunnen zijn en met plezier door het leven kunnen gaan.

Voor meer informatie: www.kika.nl

Steun de voedselbank samen met Livin24

Meer dan één miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. In principe hoeft niemand honger te hebben als de voedseloverschotten aan hen worden gegeven. De voedselbank helpt diegenen die het zelf tijdelijk financieel even niet redden door ze te voorzien van voedselhulp. Samen met de hulp van bedrijven, gemeenten, instellingen en particulieren kan de voedselbank deze mensen voorzien van voldoende eten. Om de zelfredzaamheid van de klanten te vergroten, werkt de voedselbank samen met lokale organisaties om mensen te helpen op weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.  

Livin24 helpt mee in de strijd tegen armoede

Livin24 steunt de voedselbank Zuidoost Drenthe! Elke maand schenken wij een donatie aan de voedselbank Zuidoost Drenthe. Samen met jou kunnen wij ervoor zorgen dat de armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder belast wordt.

Voor meer informatie: www.voedselbankzuidoostdrenthe.nl/