Marmeren salontafel

Marmeren salontafel voor in het interieur

Een marmeren salontafel mag niet missen in een modern en chique interieur! Met een salontafel van marmer haal je namelijk de schoonheid van deze mooie natuursteen gemakkelijk in huis. Het geaderde natuursteen zorgt voor een luxe uitstraling in het interieur. Naast dat een salontafel van marmer ontzettend stijlvol is, is het ook nog eens enorm duurzaam! Het gaat namelijk jarenlang mee. Met de aanschaf van deze salontafels zit je dus nog jaren goed.

Marmeren salontafel rond of vierkant?

Er zijn veel verschillende vormen en maten te vinden bij salontafels, zo ook bij de salontafels van deze natuursteen. Wat steeds meer voorkomend is, is een marmeren salontafel rond. Ronde vormen staan er om bekend de rechte lijnen van het interieur te doorbreken. Dit staat dan ook nog eens enorm leuk  in de woonkamer. Wanneer je voor een speels effect wil gaan in de woonkamer, is het een salontafel marmer rond geen slecht idee!

Een marmeren salontafel met vierkante vorm zien we ook veel terugkomen. De strakke lijnen van het interieur worden behouden, en dit past ook weer enorm goed bij een modern interieur. Hier komen strakke lijnen namelijk erg veel naar voren.

Welke kleur is geschikt voor de salontafel van marmer?

Van nature heeft de steen verschillende kleuren. Deze zien we ook op verschillende manieren terugkomen in een salontafel. Veelvoorkomend zien we een salontafel marmer zwart. Daar lopen vaak witte aders doorheen. Naast zwart zijn er ook nog andere kleuren die we veel terugzien bij marmeren salontafels:

  • Groen
  • Wit
  • Bruin
  • Goud

Goud in marmer zien we vaak terug door het marble patroon dat we terugzien in het steen. De kleine schitteringen komen op een subtiele wijze terug maar zorgen voor de chique uitstraling.

Hoe combineer ik mijn salontafel marmer?

Het combineren van een marmeren salontafel is niet moeilijk. Het past namelijk erg goed in een modern interieur! De lichte kleuren combineren mooi met chique van het natuursteen. Daarnaast zien we vaak dat een salontafel van marmer een rank, goud of zwart gepoedercoat frame heeft. Dit past natuurlijk perfect bij het glanzende natuursteen en maakt de look helemaal compleet. Wil je meer marmer in het interieur? Combineer de salontafel dan met een marmeren eettafel. Zo krijg je het luxe gevoel op meerdere plekken in het interieur. 

Marmeren salontafel kopen?

Een marmeren salontafel is dus echt onmisbaar in het interieur. Het zorgt voor een chique uitstraling en geeft daarnaast een stijlvolle look. Wil je graag een salontafel van marmer aanschaffen, maar weet je nog niet helemaal welke in jouw interieur past? Vraag dan gerust een van onze medewerkers om advies. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Of kom langs in een van onze showrooms en bekijk een marmeren salontafel!