Spiegels

Sale -19%
159,- 129,-

Met spiegels een optisch grotere ruimte

Spiegels zijn onmisbaar in eigenlijk ieder interieur onmisbaar. Naast dat een spiegel decoratief is, heeft het ook nog eens een functionele functie. Zo maken spiegels de ruimte namelijk optisch groter. Afhankelijk van het model dat je kiest. Zo heeft een horizontale variant een verbredend effect in de ruimte. Een verticale spiegel, creëert juist meer lengte in de ruimte. Zo heb jij dus een grotere ruimte, zonder extra meters. Win-win dus! 

Daarnaast functioneren ze natuurlijk perfect als decoratieve accessoire. Ze worden ook wel de ziel van het huis genoemd. Ze zien namelijk alles. Of wat ook wel wordt gezegd. Spiegels, de reflectie van perfectie!

De kracht van een spiegel

We benoemden het al even, een spiegel is multifunctioneel. Door het gebruik van spiegels in je interieur kun je op een gemakkelijke manier meer licht, sfeer en diepte creëren. Daar ligt dan ook direct de kracht van deze items. Met één meubelstuk maak jij direct grote veranderingen in je interieur.

Spiegels in alle soorten en maten

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… welke spiegel past het beste bij mijn wand? Dat is natuurlijk compleet afhankelijk van jouw stijl. Ga voor een grote ronde spiegel of juist voor een staande spiegel of een vierkante variant.

Naast de verschillende vormen, heb je natuurlijk verschillende stijlen. Hou jij bijvoorbeeld van een romantisch interieur met oude elementen, dan past een spiegel vintage waarschijnlijk heel goed bij jou. Hou jij juist van stoere en robuuste elementen, ga dan voor een spiegel industrieel

Tot slot zijn er natuurlijk verschillende kleuren en materialen, zoals:

  • Zwart
  • Goud
  • Hout
  • Metaal

Spiegels kopen?

Een spiegel is dus onmisbaar in ieder interieur. Ga voor het model die helemaal aansluit bij jouw woonwensen. Livin24 heeft een ruim assortiment aan diverse modellen, zo zal er altijd een model bij zitten die bij jou past. Ervaar de kwaliteit van onze spiegels.