De perfecte kleine fauteuil voor jouw huis!

Vrijdag 17-04-2020
De perfecte kleine fauteuil voor jouw huis!

Kleine fauteuils zijn ideaal! Heb je maar een beperkte ruimte in je interieur? Of hou je gewoon meer van een kleine fauteuil in plaats van een robuuste fauteuil? In deze blog geven wij jou tips en tricks hoe een kleine fauteuil in jouw interieur te plaatsen!

Kleine fauteuil voor een klein appartement

Heb jij een klein appartement, maar wil je deze wel zo praktisch mogelijk indelen? Met de juiste meubelen kun je zelfs een klein appartement groter laten lijken. Combineer bijvoorbeeld meerdere kleine fauteuils bij de bank. Zo krijg je eenheid in je interieur, blijft het rustig en heb je toch een heerlijk zitcomfort!

Kleine fauteuil voor in jouw slaapkamer

Kleine fauteuils zijn ook perfect geschikt voor in de slaapkamer! Zet een kleine fauteuil in de hoek met een mooie vloerlamp om een gezellig hoekje te creëren. Zo kun jij voordat je gaat slapen hier nog heerlijk even tot rust komen met bijvoorbeeld een goed boek. Een kleine fauteuil in de slaapkamer is ook perfect geschikt om nog even in de avond televisie te kijken op de kamer, en jij nog niet toe bent aan jouw bed! Of wordt rustig wakker met een kopje koffie en relax nog even lekker in de fauteuil. 

Kleine fauteuil in de woonkamer

Kleine fauteuils zijn ook perfect om extra zitplaatsen te creëren in jouw woonkamer! Ze nemen namelijk weinig ruimte in beslag en kunnen makkelijk verplaatst worden. Heb jij een openhaard of een lege plek in de hoek? Creëer hier een lekkere zitplek met een kleine fauteuil, een mooie vloerlamp en een salontafel! Door een extra hoek te maken met een kleine fauteuil creëer je eenheid en gezelligheid! Bij fauteuils is het natuurlijk belangrijk dat deze een heerlijk zitcomfort hebben, zodat je hier heerlijk in kunt loungen. Kies daarom voor een fauteuil met een lekkere dikke zitting, zodat jij hier naar een lange dag in tot rust kunt komen. 

Vlinderstoelen

Vlinderstoelen zijn helemaal 'hot' op dit moment. De vlinderstoel ook wel de butterfly chair genoemd is perfect om een stoere touch aan jouw interieur te geven. Het ontwerp van de vlinderstoel kenmerkt zich door een licht metalen frame en een hoes van leer, suede of ander materiaalsoort. Vlinderstoelen zijn er in verschillende materialen zoals leer, suede of een leuk patroon! Een vlinderstoel kan worden gebruikt als fauteuil om in te relaxen, maar ook ter decoratie voor die ene lege plek in jouw interieur! 

Butterfly chair

Materialen diverse fauteuils

Fauteuils zijn er natuurlijk in verschillende maten, kleuren en materialen! Een materiaal soort wat we op dit moment veel terug zien bij diverse fauteuils is velvet! Velvet straalt warmte en luxe uit en geeft misschien wel die uitstraling waarnaar jij opzoek bent! Hou jij van een wat stoerder interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een kleine fauteuil met stoere details zoals houten armleuningen en een metalen frame. 

Inspiratie

Kleine fauteuil  Kleine fauteuil blog   Kleine fauteuil

Kleine fauteuil   Kleine fauteuil    Kleine fauteuil

Kleine fauteuil   Kleine fauteuil   Kleine fauteuil

Wat vindt jij de ideale plek om een kleine plek neer te zetten in interieur? Of waar moet volgens jou de ideale fauteuil aan voldoen? Laat het weten in de comments! 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden