Industriële accessoires & verlichting voor een stoer interieur!

Dinsdag 31-10-2017
Industriële accessoires & verlichting voor een stoer interieur!

Wil je graag een stoer interieur? Ga voor industriële accessoires en verlichting! Industrieel wonen is een echte trend en zien we dan ook steeds vaker terug. Een industrieel interieur wordt gekenmerkt door de combinatie van donkere kleuren, waarin veel gebruik wordt gemaakt van metaal. Maar hoe hoe pak je dit aan? Wij zetten een paar tips op een rijtje om een stoer interieur te creëren!

Ga voor een industriële eyecatcher!

Bouw een bakkerskastje om tot een echte industriële eyecatcher of ga voor een stoere wanddecoratie! Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van hout en metaal wat een vintage look geeft, perfect voor een stoer interieur! Het is ideaal om spullen in op te bergen of mooie accessoires en decoratie op uit te stallen! Een paar mooie fotolijstjes, kleedjes of leuke groene plantjes, alles kun je er in kwijt! 

Stoere salon- en bijzettafels

Wat je erg veel ziet zijn de gave salon- en bijzettafels gemaakt van hout en metaal. Het is erg gemakkelijk om even je kop koffie of thee op kwijt te kunnen, of handig om tijdschriften op te leggen. Je brengt sfeer aan in je interieur met een mooie salon- en/of bijzettafel en blaast weer een nieuw leven in je woonkamer! Daarnaast zorgt het ook voor dé stoere look!  

Kleed het aan met schapenvachten

Schapenvachten kun je overal voor gebruiken en zijn op dit moment erg populair. Leg ze op een stoel of bank voor een heerlijk zachte en warme zitting, of leg het neer op de vloer voor een mooie decoratie. Combineer de schapenvachten met een stoere, robuuste tafel en voeg sfeer toe aan je stoere interieur! 

Een heerlijke plaid!

Niet alleen de schapenvachten, maar ook de plaids zijn een echte trend en zorgen voor de juiste stoere look! Ga voor een grof gebreide plaid, leg hem op de bank of heerlijk op bed! Ben je een echte doe het zelver? De plaids zijn ook gemakkelijk zelf te maken. Koop een paar kilo lontwol in en ga lekker aan de slag! Het leuke hierbij is dat je kunt breien en haken met extra dikke pennen, maar je kunt ook gewoon lekker armbreien, zonder pennen! En dit is misschien ook nog wel de handigste techniek, hoe leuk is dat! Zie hieronder een handige tutorial voor het maken van de perfecte plaid!

 

Hanglampen

Een mooie fabriekslamp of industriële hanglamp geeft de woning een stoere, maar toch sfeervolle uitstraling. Waar een paar jaar geleden de simpele industriële lamp was, zien we dit jaar de grove grote lampen met stoere details veel terug. Hoe ouder de lamp lijkt, hoe stoerder het effect in de woonkamer. Haal een industriële hanglamp in huis! Een hanglamp is een mooie toevoeging aan het interieur. Tip: Ga voor een betonnen-coating! De beton-look is een echte trend op dit moment. Het oogt industrieel en zorgt tegelijkertijd voor sfeer in huis. Daarnaast zorgt het voor dat extra stukje karakter in je interieur! 

Vlinderstoel

De vlinderstoel is een echte musthave en staat perfect in een stoer interieur, komt dat even goed uit! De lederen zitting in combinatie met een metalen frame zorgt voor dé vintage-look waar we naar op zoek zijn! In de vlinderstoel kun je uren lang lekker wegdromen met een spannend boek. Om het af te maken kan je er bijvoorbeeld een schapenvacht of kussen op leggen voor wat extra comfort. Bij een stoer interieur mag deze geweldige vlinderstoel echt niet ontbreken!

Vloerlampen

Verlichting is erg belangrijk in het interieur, het zorgt tenslotte voor een groot deel voor de sfeer in huis. Plaats een stoere vloerlamp in je interieur, ga voor een metalen of houten vloerlamp en geef het een mooi plekje naast je bank, op je werkkamer of zet je fauteuil in de spotlights! 

Muurdecoratie

Vind je het nog wat te kaal aan de muur? Hang een stoere muurdecoratie op. We zien veel groen op dit moment, dit geeft net even wat kleur aan het interieur en geeft de juiste stoere sfeer in combinatie met een zwart metalen wandrek of een paar leuke wandplanken.

Last but nog least: een vloerkleed!

Heb je een houten of een gietvloer? Kleed het aan met een vloerkleed! Neem een vloerkleed met een vintage afwerking, wat zorgt voor een stoer karakter in het interieur. Vloerkleden staan niet alleen mooi in het interieur, maar zorgen ervoor dat je voeten op stijlvolle wijze ook nog eens lekker warm blijven.

Met veel gebruik van vintage en kleuren zoals, zwart, wit, grijstinten en legergroen moet het helemaal goed komen, succes!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden