Kapstok industrieel

Kapstok industrieel; een stoere binnenkomer!

Ben je toe aan een nieuwe kapstok? Industrieel is een goede keuze om toe te voegen in de hal. Het biedt de ruimte om je eigen jassen kwijt te kunnen, maar ook de gasten kunnen hier hun jas kwijt. Opgeruimd staat netjes. Met het toevoegen van een industriële kapstok zorg je er voor dat ook de hal een stoer tintje krijgt. Een minimale toevoeging, maar met een groots effect. Zo zorg je er voor dat het naast een functionele functie ook een decoratieve functie krijgt. Nergens zullen er nog jassen rondslingeren! Kapstokken met een industriële look zijn te verkrijgen in verschillende vormen en maten.

Wat maakt een kapstok industrieel?

De industriële stijl is erg kenmerkend en dus gemakkelijk te herkennen. Zo ook bij een industriële kapstok. Binnen de industriële stijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en robuuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan robuust hout en metaal. Deze combinatie geeft voor een stoere uitstraling. Deze combinatie wordt ook veel gebruikt voor een industriële kapstok. De kapstokhaken zijn vaak van metaal gemaakt. Zo weet je zeker dat de kapstokhaken van voldoende draagkracht zijn voorzien om alle jassen te dragen. De kapstokhaken zitten vaak weer bevestigd aan een robuuste houten plank. Deze combinatie maakt de kapstok industrieel en helemaal compleet!

Kapstok industrieel zwart

Welke kleur kapstok heeft jouw voorkeur? Ga bijvoorbeeld voor een kapstok industrieel zwart om de donkere elementen van de industriële stijl te behouden. Daarnaast is zwart een gemakkelijke kleur om te combineren, ook in verschillende interieurstijlen. Of ga juist voor een volledige houten kapstok. Ook hout is een robuust materiaal die we veel terugzien binnen de industriële stijl. Denk bijvoorbeeld aan een kapstok acaciahout, of eentje met mangohout. Wil je liever geen hout, maar vind je zwart ook niet passen binnen het interieur? Kies dan voor een metalen kapstok industrieel. Ook deze is lekker robuust en super stoer!

Industriële kapstok in verschillende modellen

Er zijn veel verschillende modellen mogelijk voor de aanschaf van een industriële kapstok. Ga bijvoorbeeld voor een kapstok met de kapstokhaken op verschillende hoogtes. Zo kunnen ook de kinderen hun eigen jas ophangen wanneer deze op de goede hoogte wordt gehangen. Of ga voor een kapstok industrieel met de combinatie van een kapstokhaken, een hoedenplank en een garderobebuis. Zo kun je veel jassen kwijt door de combinatie van hangers en haken. De hoedenplank biedt weer ruimte voor sjaals, handschoenen en andere spulletjes!

Kapstok industrieel kopen?

Een kapstok industrieel is dus zeker weten een stoere toevoeging in de hal. Het is stoer en functioneel. Het is gemakkelijk om jouw model te bestellen via de website. Wij zorgen er dan voor dat deze gratis bij jou wordt thuisbezorgd. Wel zo makkelijk! Wil je het product eerst liever even in het echt bewonderen? Kom dan langs in een van onze showrooms om een kijkje te nemen bij de kapstok industrieel!