Kasten

Kasten: de veelzijdige meubelstukken

Kasten zijn onmisbaar in het interieur. Je krijgt binnen no-time meer opbergruimte in het interieur, zonder dat je er al te veel ruimte voor in hoeft te leveren. Daarnaast dragen deze meubelstukken bij aan de stijl van het interieur. Doordat een kast vaak een groot item is, is deze sfeerbepalend. De combinatie van verschillende kasten in het interieur die op elkaar afgestemd zijn, maken de ruimte helemaal af! Daarnaast zijn ze ook nog eens in te zetten als roomdividers. Dit zien we vaak terug bij open kasten. Ideaal voor wanneer je een grote ruimte hebt en deze op wil breken, maar er geen deur tussen wil plaatsen.

Verschillende soorten kasten 

Om het interieur in te richten zijn er enorm veel verschillende soorten kasten. Livin24 biedt een ruim assortiment met verschillende stijlen, materialen en kleuren! 

Voor het inrichten van de woonkamer mag een tv meubel niet ontbreken. Het is de plek waar je je tv op kwijt kunt en waar je ook je apparatuur in op kunt bergen. Om de ruimte helemaal compleet te maken is het leuk om een dressoir te plaatsen. Naast dat je hier meer opbergruimte mee creëert, kan het ook een echte eyecatcher worden door het plaatsen van accessoires!  

Ook in de slaapkamer mag dit meubelstuk niet ontbreken!Voeg een kast toe door middel van een mooie ladekast! Door de verschillende lades heb je de mogelijkheid om spullen uit het zicht op te bergen. Daarnaast wil je natuurlijk ook een plek naast het bed om spullen op te bergen. Het nachtkastje is de perfecte toevoeging en onmisbaar in de slaapkamer.

Welk materiaal is het meest geschikt?

Naast dat kasten in verschillende soorten en maten komen, zijn er ook verschillende stijlen! Binnen de verschillende interieurstijlen zien we ook veelal verschillende materialen die gebruikt worden. Het materiaal kan namelijk erg sfeerbepalend zijn voor de kast. 

  • Mangohout
  • Acaciahout
  • Eikenhout
  • Hardhout
  • Metaal

Ieder materiaal past in binnen een eigen interieurstijl, maar ook zijn deze materialen erg leuk met elkaar te combineren! Mix en match in het interieur en maak het helemaal af. 

Kasten online kopen?

Heb jij een keuze gemaakt en ben je helemaal zeker welke kast het beste in jouw interieur past? Bestel deze dan eenvoudig online. Wij zorgen er voor dat de kast gratis bij jou wordt thuisbezorgd. Wil je graag de verschillende kasten eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze showrooms om een kijkje te nemen bij de kasten!