Lampen

Een gezellige verlichting door lampen

Lampen zijn onmisbaar in ieder interieur! Een lamp zorgt voor sfeer en gezelligheid, maar is natuurlijk ook gewoon enorm praktisch. De donkere hoeken in het interieur worden verlicht, waardoor het direct heerlijk sfeervol is in de ruimte. Niet alleen het licht dat verspreid wordt is sfeerbepalend, maar ook de look zelf is enorm sfeerbepalend. Industriële lampen zullen direct een stoerdere touch geven aan de ruimte, maar daarnaast kun je ook kiezen voor een lamp met een moderne kap. Het aanbod is enorm, wat het ook niet makkelijk maakt om tot de juiste keuze te komen. 

Lampen voor iedere interieurwens

Ieder interieur heeft zijn eigen charmes en bij ieder interieur past een andere lamp. Een ding dat wel zeker is, is dat er geen enkele ruimte zonder verlichting kan! Om de ruimtes goed te verlichten, zijn er verschillende soorten lampen, die ook enorm goed passend bij elkaar staan. Elk soort verlichting heeft een eigen functionaliteit voor in de ruimte. 

Sfeerverlichting

In de woonkamer of in de slaapkamer is sfeerverlichting eigenlijk noodzakelijk. Dit zijn vaak de ruimtes die gezellig horen te zijn en waar je heerlijk kunt relaxen. Lampen helpen enorm veel bij het bepalen van de sfeer.  Een sterk, fel licht is dan misschien niet de juiste keuze. Daarnaast is het ook enorm makkelijk om de ruimtes juist wat sfeervol in te richten! Met het juiste zitmeubel kun je al een gezellig hoekje maken, voeg daarbij een prachtige vloerlamp toe om de ruimte gedeeltelijk te verlichten. 

Sterke of zwakke verlichting?

Een lichtbron is natuurlijk noodzakelijk bij de aanschaf van een lamp. Zonder lichtbron geen licht. Net zoals bij het assortiment aan lampen, is er ook een assortiment aan verschillende lichtbronnen. Denk voor de aanschaf goed na over waar je de verlichting nodig hebt. In de slaapkamer wil je juist gaan voor een sfeervol licht, maar bijvoorbeeld in de studeerkamer is het van belang dat er een sterke lichtsterkte is. De lichtsterkte wordt uitgedrukt in Wattage of in Lumen. Hoe lager de Wattage, hoe lager de lichtsterkte. Check daarbij ook even of de lichtbron dimbaar is. Zo kun je zelf de lichtsterkte bepalen!   

Online lampen bestellen?

Bij Livin24 wordt het wel heel gemakkelijk om een lamp te bestellen. Je bent altijd verzekerd van een unieke collectie waar zeker weten een tussen zit die perfect past in jouw interieur. Wij verzenden jouw nieuwe lamp gratis tot aan je deur! Mocht het dan toch niet helemaal naar wens zijn? Ook retourneren is mogelijk, kosteloos en wel. Bij Livin24 weet je dus zeker dat je zorgeloos kunt bestellen. In welke ruimtes hang jij jouw nieuwe lampen