PU kunstleer care kit 150 ml

14,95

Nog maar 10 op voorraad!
Partnershowroom Bussum
Partnershowroom Delfgauw
Partnershowroom Eindhoven

PU kunstleer care kit 150 ml

Met deze PU kunstleer care kit ben je verzekerd van langdurig plezier van je meubels. PU kunstleer is praktisch materiaal met goede bescherming tegen het indringen van vocht en vuil. De meubels hebben veel te verduren. Met deze kit zorg je al met 1 behandeling voor een extra, onzichtbaar, beschermlaagje zodat de mooie leatherlook behouden blijft.

De kit bestaat uit een clean & care product gespecialiseerd in het reinigen, opfrissen en verzorgen van je meubels tegen onder andere vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling. De clean & care zorgt ervoor dat het vuil zich niet hecht aan je favoriete meubel. LET OP! Deze set is niet te gebruiken op geschuurd of geborsteld leder zoals nubuck en suède. 

Gebruikersadvies
Spray je meubel met een dunne laag in met de clean & care. Wrijf de dunne laag daarna in met de bijgeleverde double action spons. De double action spons heeft 2 kanten. Wil je je meubel normaal reinigen? Gebruik dan de oranje kant van de spons. Bij moeilijkere vlekken en erg vieze meubels is de grijze kant ideaal om te gebruiken. Na het reinigen met de spons kan je je meubel afnemen met de bijgeleverde doek. Na 15 minuten is de meubel weer droog en kan je hem weer gebruiken. Zo goed als nieuw!

Tip! Test bij het eerste gebruik van de set eerst even op een onopvallende plek van het meubel. Dit om te voorkomen dat de set ongeschikt is, in verband met kleurechtheid en de bestendigheid. 
Bewaar de set op een koele en droge plek in een goed gesloten verpakking. 

Inhoud van deze set:

  • 1 x 150ml flacon Leatherlook Clean & Care
  • 1 x Doek
  • 1 x Double Action Sponge 

    Gebruiksaanwijzing Double Action Sponge:
    De oranje zijde van de spons is te gebruiken bij normale reiniging. De wit/grijze zijde wordt geadviseerd bij zware vervuiling of moeilijk vlekken. 

5 / 5

Makkelijk te behandelen
Kleur van het product blijft hetzelfde
Kan erg veel doen moet 1 flesje.

Door Patricia Van engelen aan 23-12-2021 08:51
5 / 5

Ik was een beetje sceptisch over dit product, maar moet toch eerlijk bekennen dat het perfect zijn werk doet. Glas limonade over de stoel heen gevallen en dat kreeg ik er direct af.

Door Jari aan 05-11-2019 15:27

Onze pakketjes worden verstuurd met PostNL en gratis bezorgd in Nederland en België. De verwachte levertijd wordt altijd getoond op de productpagina. De avond voor de levering ontvang je tracking informatie met een tijdsindicatie voor de levering.

Bij grotere producten zoals banken, kasten en tafels zullen wij even contact per telefoon, sms of e-mail voor het maken van een afleverafspraak.

Duurzamere keuze