Velvet kussens

Velvet kussens maken jouw huis af én geven een luxueuze uitstraling!

Velvet kussens zijn heerlijk zacht en geven een luxueuze uitstraling aan je huis. Fleur je bank en woonkamer op met een velvet kussen. Met een kussen in velvet stof geef jij een persoonlijke uitstraling aan je huis én maak je het direct af! Een kussen op de bank of fauteuil geeft warmte. Het leuke aan een kussen velvet is dat je het kan mixen en matchen hoe jij het wilt. Ga voor verschillende kleurtjes en vormen voor een speels effect! Stel het helemaal samen naar jouw wens!

Een velvet kussen geeft comfort en sfeer

Met velvet kussens in huis creëer je niet alleen sfeer, maar ook extra comfort. Met een kussen op de bank wordt jouw powernap nu nog comfortabeler. Daarnaast kan je met een velours kussen een totaal andere look geven in huis. Wat kussentjes wel niet allemaal kunnen doen!

Wil jij kleur in huis? Ga voor een mooie accentkleur in kussens en woonaccessoires en jij hebt in een handomdraai een totaal andere look én feel. Pak helemaal uit, want van kussens kunnen we toch eigenlijk nooit genoeg hebben? Er is altijd wel een mooi plekje te bedenken!

Verschillende soorten velours kussens

Velvet kussens zijn er natuurlijk in allerlei soorten, maten, kleuren en prints. Zo kun je het kussen dus helemaal afstemmen op jouw interieur. En het zo combineren als jij het maar wilt. Extra leuk en speels effect? Ga voor een combinatie van verschillende kleurtjes, printjes en vormen! Livin24 heeft onder andere velours kussens in de volgende kleuren:

  • Okergeel
  • Groen
  • Zwart
  • Roze
  • Blauw
  • Antraciet
  • Taupe

Een kussen velvet is multifunctioneel

Dat velvet kussens multifunctioneel zijn, weten we denk ik allemaal wel. Gebruik ze als decoratie of je bank of fauteuil. Daarnaast wordt jouw powernap nu nog comfortabeler met een zacht sierkussen in je nek.

Een velvet kussen is daarnaast op eigenlijk alle plekken in het interieur in te zetten. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook mooi opmaken op het bed. Gebruik hier meerdere kussens in verschillende formaten en jouw bed is nog nooit zo mooi opgemaakt.

Velvet kussens kopen?

Met een kussen velvet maak jij je hele interieur af! Zoals we al eerder zeiden, kussens heb je nooit genoeg. Vooral in zo’n lekkere zachte stof. Bekijk snel de leukste en mooiste kussens van Livin24 en ervaar de kwaliteit van onze velvet kussens.