Velvet hoekbank

Velvet hoekbank: trendy, stijlvol en heerlijk zacht!

Een velvet hoekbank is super stijlvol, voelt heerlijk zacht aan en is heel erg trendy! Het is dan ook niet voor niets een zeer geliefd item voor in het interieur. Door de zachte stof zit jij ook heerlijk zacht op de bank. Je weet zeker dat de stof heerlijk zacht aanvoelt wat voor een optimaal zitcomfort zorgt. Met een fluwelen hoekbank ga je ook helemaal mee met de trend!

Het fijne van een hoekbank velvet is dat deze goed past binnen veel interieurstijlen. De zachte stof past namelijk overal wel bij! Combineer de fluweel hoekbank bijvoorbeeld met bijpassende velvet kussens. Dit maakt de uitstraling van de bank helemaal compleet. Daarnaast zit het natuurlijk ook nog eens extra comfortabel.

In welke kleuren komt een velvet hoekbank?

Een velvet hoekbank komt in veel verschillende kleuren. Afhankelijk van het interieur is het te bepalen welke kleur het beste bij jou past. Erg populair is een velvet groene hoekbank. Het geeft een levendige en warme uitstraling in het interieur. Daarnaast is het een tikje gedurfd!

Past groen toch niet helemaal bij jou, dan zijn er gelukkig nog voldoende andere kleuren voor een velvet hoekbank:

  • Grijs
  • Zwart
  • Antraciet
  • Beige
  • Roze
  • Blauw

Het ruime aanbod aan kleuren maakt het mogelijk om een geschikte kleur te vinden voor in het interieur.

Waar is een hoekbank velours van gemaakt?

Een hoekbank velours is eigenlijk een zachte velvet stof. De stof wordt geweven door het maken van kleine lusjes. Deze lusjes worden doorgesneden, waardoor er haartjes ontstaan met een glanzend effect.

Het glanzende effect zorgt natuurlijk voor de typische look van velvet. Het voordeel van fluweel is dat dit makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de stof erg slijtvast en is deze vaak waterbestendig. Dit betekent dus dat jij extra lang kunt genieten van de velvet hoekbank.

Velvet hoekbank kopen?

Een velvet hoekbank mag niet ontbreken in het interieur wanneer je gaat voor een zachte, maar toch luxueuze uitstraling. Daarnaast is het ook een comfortabel meubel om in het interieur te plaatsen. Ga voor trendy en stijlvol.

Heb jij nog vragen over het bankstel? Neem dan contact met ons op! Wij geven je advies en helpen je graag verder met al je vragen. Of kom langs in onze showroom. Hier kun je genieten van een lekker kop koffie en is het mogelijk om zelf de kwaliteit te ervaren van een velvet hoekbank!