Eetkamerstoelen met wieltjes

Eetkamerstoelen met wieltjes: praktisch en trendy!

Eetkamerstoelen met wieltjes zijn de stoelen die je in huis wilt hebben. Helemaal wanneer je een harde vloer hebt. De stoelen zijn namelijk makkelijk te verplaatsen zonder dat het al te veel geluid maakt! Het fijne van een eetstoel op wieltjes is dat je gemakkelijk heen en weer kunt schuiven. Iets vergeten op tafel te zetten? Je rolt de stoel zo naar achter en rolt hem daarna net zo makkelijk weer naar voren.

Eetkamerstoel op wieltjes in verschillende stijlen

Om bij de verschillende interieurstijlen te passen, zijn er veel verschillende stijlen mogelijk voor een stoel op wieltjes. Denk bijvoorbeeld aan industriële eetkamerstoelen met wieltjes. Deze zullen gemakkelijk te herkennen zijn door het gebruik van materiaal en kleuren. De kleuren cognac, antraciet en olijfgroen zijn de kleuren die we hier veel terugzien. In combinatie met een metalen onderstel en een leren bekleding krijg je een robuuste look. Andere populaire stijlen die mogelijk zijn:

  • Landelijk 
  • Modern

Welke materialen zijn geschikt?

Een eetkamerstoel met wieltjes is natuurlijk helemaal niet heel anders dan een normale eetstoel. Het gebruik in materialen zal dus overeenkomen. Denk bijvoorbeeld aan een leren eetkamerstoel met wieltjes. Een model van eco-leer is duurzaam en vaak waterafstotend. Daarnaast passen deze modellen goed in verschillende interieurstijlen.

Wil je liever een andere stof op jouw eetkamerstoel met wieltjes? Misschien is een velvet stof wel een goede oplossing. Deze stoffen zijn zacht en stralen luxe uit. Deze modellen passen goed in een modern interieur. Wil je liever een neutrale en rustige stof? Bouclé is de stof waar je voor moet gaan. Zo zie je maar, er zijn veel verschillende opties mogelijk voor eetkamerstoelen met wieltjes! 

In welke ruimtes past een stoel op wieltjes?

Zoals de naam al doet vermoeden, past een eetkamerstoel op wieltjes natuurlijk erg goed in de eetkamer aan de eettafel. Je maakt er je eethoek helemaal mee compleet door een luxe kuipstoel met wieltjes aan te schaffen. Daarbij is het natuurlijk ook heel praktisch aan de eettafel. Maar wil je zo’n stoel nou ergens anders gebruiken? Ook dat is mogelijk! Een eetstoel op wieltjes kan bijvoorbeeld ook goed dienen als bureaustoel. Makkelijk wanneer je in een home-office werkt en je af en toe aan de eettafel wilt werken! Of zet hem in de werkkamer neer. 

Eetkamerstoelen met wieltjes kopen?

Wil jij je eetkamer nou helemaal compleet maken? Met eetkamerstoelen met wieltjes zit jij helemaal goed. Het praktische meubelstuk past goed in verschillende interieurstijlen. Kies het model uit dat past bij jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat deze gratis bij jou worden thuisbezorgd. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Of kom langs in een van onze showrooms. Hier kun je even proef zitten op de verschillende eetkamerstoelen met wieltjes.