Scandinavische fauteuil

DUURZAMERE KEUZE
179,95
DUURZAMERE KEUZE
179,95
DUURZAMERE KEUZE
179,95

Een Scandinavische fauteuil voor een strakke en simplistische uitstraling

Een Scandinavische fauteuil staat garant voor een strakke en minimalistische uitstraling. Dit zien we terug bij dit relaxstoel door een simpel ontwerp in combinatie met rustige kleuren en natuurlijke materialen. Hierdoor ontstaat er een neutrale sfeer in het huishouden. De volgende kleuren zien we veel komen bij Scandinavische fauteuils:

  • Wit
  • Beige
  • Grijs
  • Pasteltinten

Door de neutrale uitstraling van deze kleuren krijg je de simplistische uitstraling waar je naar op zoek bent. In combinatie met veel licht zorg je voor een clean uitstraling.   

Tot rust komen in een Zweedse design fauteuil

Een Zweedse design fauteuil staat gelijk aan rust en een neutrale uitstraling. Door de zachte en vaak ronde vormen zul je heerlijk kunnen wegkruipen in de fauteuil. De zachte stoffen zorgen daarnaast ook voor een verhoogd zitcomfort. Door de rustige kleuren zal er toch een rustige uitstraling ontstaan binnen het interieur.

Om de bovenstaande redenen is het dan ook om na een lange dag heerlijk tot rust te komen. Met een goed boek, een lekker drankje en een zacht dekentje kom jij de fauteuil niet meer uit. Om nog meer rust te krijgen in de woonkamer kun je ook een Scandinavische bank toevoegen. Zo krijg je een mooie eenheid in de ruimte.

Wat maakt een fauteuil Scandinavisch?

Een fauteuil in Scandinavische stijl is goed te herkennen aan het gebruik van lichte materialen en kleuren. Dit sluit ook naadloos aan op de woonstijl. Een veelvoorkomend materiaal binnen deze stijl is hout. Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft een rustig effect.

Het gebruik van hout komt terug in het onderstel van de fauteuil. Kies voor ranke pootjes als onderstel, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. In combinatie met een luchtige, neutrale stof krijg je de uitstraling wat perfect aan zal sluiten bij de woonstijl.  

Het combineren van de Scandinavische woonstijl

De Scandinavische stijl is een heuse trend te noemen. De meubelen die je vindt binnen deze stijl zijn goed te combineren met andere interieurstijlen. Dit komt door de zachte en geweven stoffen die hiervoor worden gebruikt, zoals bouclé. Deze stof zorgen voor een neutrale, maar toch warme uitstraling in het huis.  

In de woonkamer kun je de stijl combineren door een bank en fauteuil samen te plaatsen. Wil je de stijl nog vaker terug laten komen? Trek hem dan door naar de eetkamer! Hier kun je een compleet Scandinavische eethoek creëren met eetkamerstoelen en barkrukken in deze stijl.  

Scandinavische fauteuil kopen?

Een Scandinavische fauteuil is de perfecte toevoeging voor het interieur. Door de natuurlijke materialen en het gebruik van rustige kleuren krijg je een sereen effect in de ruimte. Wil jij hem morgen al in huis hebben? Bij Livin24 bestel je eenvoudig en snel online. Binnen 24 uur kun jij al comfortabel zitten.

Wil je liever eerst de fauteuil in het echt bekijken? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je rustig de fauteuil bekijken en proberen. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met het beantwoorden van al je vragen. Zo ben je helemaal verzekerd van je aankoop! Kom langs en ervaar de kwaliteit en luxe van een Scandinavische fauteuil.