Dressoir visgraat

De dressoir visgraat is de trend op dit moment

De trend op dit moment is de dressoir visgraat. Dit motief bestaat uit hout wat in een V-vorm aan elkaar gemaakt wordt. Deze kast geeft een uniek, retro en chique uitstraling. Je ziet deze trend ook vaak op de vloer, wat ook een mooie sfeermaker is. Heb je al een mooie vloer, maar wil je dit motief terug laten komen in je huis? Ga dan voor een meubel met dit design.

Dit meubel past in veel interieurs. Zo gaat het goed samen met een landelijk interieur, maar ook in een industrieel of Scandinavisch huis. Doordat er vaak een combinatie is tussen hout en metaal bij deze kasten zijn deze goed te combineren met veel andere stijlen.

Een visgraat dressoir voor iedere kamer in huis

Een visgraat dressoir is geschikt voor iedere kamer in je huis. Door een kast met deze vormgeving in een kamer van je huis neer te zetten krijg je direct een luxe uitstraling. Zo kun je dit meubel in de volgende ruimtes plaatsen:

  • De woonkamer
  • De eetkamer
  • De slaapkamer

Geef je woonkamer een upgrade en zet er de leukste decoraties op. Je kan ook veel spullen kwijt in deze kast. Daarnaast kan je dit dressoir ook in de eetkamer zetten. Dan kan jij jouw mooiste servies opbergen in of op deze prachtige kast. Tot slot kan het ook als bergmeubel dienen in de slaapkamer. Er zijn veel verschillende opties mogelijk.

Een visgraat zwart of toch houtkleur?

Wil jij een dressoir visgraat in het zwart of houtkleur? De keuze hiervan hangt af van je huidige woning en stijl. De houtsoort die vaak wordt gebruikt voor deze kasten is acaciahout. Deze heeft van zichzelf een lichtere houtkleur. Het zou kunnen zijn dat een zwarte variant met dit motief beter in je interieur past.

Het acaciahout is een speelse houtsoort, wat misschien niet altijd in je huis past. Dan kan je altijd voor de zwarte variant gaan. Hou je wel van houtkleur? Ook deze hebben wij in ons assortiment. Deze kasten met dit patroon zijn veelzijdig, maar geven altijd die unieke en retro vibe. Ze zijn daarnaast ook goed te combineren met andere industriële meubels. Deze bevatten vaak ook zwarte en houtkleurige details.

Dressoir visgraat bestellen

Wil jij een dressoir visgraat bestellen? Bij Livin24 vind je de mooiste kasten voor jouw woning. Hiermee creëer je een uitstraling van stijl en elegantie. Dit meubel mag niet in je huis missen. Het is praktisch, ziet er prachtig uit en staat altijd goed in je huidige interieur.

Heb je nog vragen over de kast? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag en geven je advies over de beste keuzes voor jou. Een keuze die altijd goed is? Deze kast. Bestel het dressoir visgraat vandaag nog!